• 瀏覽: 3,154
  • 回覆: 53
政府勸告香港人不要攪大型聚會,
鄧PK帶同一大班警察同一大群明星足球隊成員聚會,在中式酒樓同歡。
鄧PK唔聽話!

死PK今次PK了

香港原本元好可惜比班香港政棍破壞搗亂了這些政棍暴徒真罪大惡極全港生活上的危機邊個睇數政府又無力追究責任。罪犯又到次搶劫。特首無力立法23條如果立法不到23條我睇都幾難反去幾年前的香港了

有林鄭一日,香港死梗

有暴徒一日 香港唔會好 只要重手對付暴徒 迎難而上 香港才有明天

引用:
原帖由 melodychung 於 2020-2-18 11:12 AM 發表
鄧PK帶同一大班警察同一大群明星足球隊成員聚會,在中式酒樓同歡。
鄧PK唔聽話!
醫護人員教㗎喎

鄧PK真正PK,好學唔學學埋錯野!

我睇條片全部人冇帶口罩。
小心d好喎!

引用:
原帖由 melodychung 於 2020-2-18 11:12 AM 發表
鄧PK唔聽話!
班黑醫護都系錦

引用:
原帖由 ngcaddy 於 2020-2-20 09:44 AM 發表

班黑醫護都系錦
哦,原來PK鄧係學醫護架,好學唔學,無腦。

今次中招啦!

引用:
原帖由 rambotam2008 於 2020-2-19 07:04 PM 發表
有暴徒一日 香港唔會好 只要重手對付暴徒 迎難而上 香港才有明天
一個政府強行壓制6成市民意願
結果就係

暴秦
15年亡國

你做智囊 香港政府瓜得啦。

引用:
原帖由 Zzlaz 於 2020-2-22 11:58 AM 發表

一個政府強行壓制6成市民意願
結果就係

暴秦
15年亡國

你做智囊 香港政府瓜得啦。
所以話黃絲曱甴無腦 成日以為香港獨立 實際上香港係中國嘅地方 講民意代表 中國有十幾億人認同中共 香港所謂嘅民意 就好似香港嘅區議會選舉 輸咗一個區咁大 14億人大部分支持中共 輸咗嘅只係香港

引用:
原帖由 rambotam2008 於 2020-2-22 01:28 PM 發表

所以話黃絲曱甴無腦 成日以為香港獨立 實際上香港係中國嘅地方 講民意代表 中國有十幾億人認同中共 香港所謂嘅民意 就好似香港嘅區議會選舉 輸咗一個區咁大 14億人大部分支持中共 輸咗嘅只係香港 ...
所以話藍絲曱甴無腦,成日以為中國14億人大晒。
井底蛙

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]