• 瀏覽: 26,989
  • 回覆: 222
+7
引用:
原帖由 滋陰熱情的主席 於 2020-2-21 11:41 PM 發表

有事點解唔報得警呀、唔使佢哋做呀'我交得差响佢就要做、
警察著得起套制服當然要做啦,唔係因為你交唔交差响,但係唔好有事就報警,冇事就罵人黑警囉!調返轉你要求個醫生盡力救人,救完人冇事喇你就罵人係黑醫生,唔知D人咩心態!

引用:
原帖由 taitai222 於 2020-2-20 11:31 PM 發表
一哥有學做警察自由
市民都有識分黑白警既自由
由頭黑到底  仲自認契弟唔識做 叫啲細點服?
講笑同客氣說話認真都唔識分,果然人染黃染黑腦就殘!🤣

好明顯朱經緯最需要存在感

依度咁多五毛藍屍發放假消息,傳媒報道真消息又話假,搞壞香港五毛藍屍必自食惡果

睇唔出食餐飯攪到班曱甴震哂...

引用:
原帖由 tmlg 於 2020-2-22 12:51 AM 發表

講笑同客氣說話認真都唔識分,果然人染黃染黑腦就殘!🤣
咪係、成龍係真英雄、強哥奶佢鞋底有乜出奇、D廢青見識少、

好明顯係朱經緯拍

拍片人如果唔係有心分享就要檢查吓部手機有冇俾人「盜用」啦。

引用:
原帖由 hnlhmgihs 於 2020-2-23 11:40 PM 發表
拍片人如果唔係有心分享就要檢查吓部手機有冇俾人「盜用」啦。
係盜用仲唔出聲咩

引用:
原帖由 門外自信的海鮮 於 2020-2-21 08:00 PM 發表
成班最醒其實係方中信,知有人錄緊就演到好似過客食餐足球隊聚會,毫不知情咁款專心食野
方中信!!!其實方中信此人可以研究一下的。佢現在什麼立場我不知道。但此人非正能量、根不正苗不紅、不適合叫佢出席。佢雖近中(掙中的錢)但不代表親中。香港人不知道而已其。佢老婆2007就因公開辱華(辱廣)、廣州嘅廣、而被國民痛罵而遭封殺。香港別老出一些傻哈哈的笑話。你請這種人嘅家屬露臉幹啥?!?!莫可欣曾發博文(廣州、我真的難以忍受的地方)討厭內地的空氣人與事。倆口子最後道歉修正都無法抹去黑歷史、不是一家人不進一家門。以後不要再張揚此人了

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]