• 瀏覽: 97,406
  • 回覆: 1,007
  • 追帖: 6
+53
新型冠狀病毒疫情持續,香港到處出現排隊搶口罩,巿民甚至盲搶囤積米糧、廁紙,更有笨賊為廁紙而打劫。相反,一直視香港為主要競爭對手的新加坡,雖然...

O係尋日打劫廁紙呢單新聞過後......無說話講.....無得反駁
香港

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/instant/articles/detail/1203473/即時-香港-專欄-新加坡部長揶揄香港-低能

「黑暴文宣含家產」
笨賊比人拉左兩個,唔知會坐監定社會服務令呢?

對!
有160萬人是低能的!

引用:
原帖由 Ed0409 於 2020-2-18 07:08 發表
新型冠狀病毒疫情持續,香港到處出現排隊搶口罩,巿民甚至盲搶囤積米糧、廁紙,更有笨賊為廁紙而打劫。相反,一直視香港為主要競爭對手的新加坡,雖然...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20200218/_2020021806321047786.jpg

O係尋日打劫廁紙呢單新聞過後......無說話講.....無得反駁
香港: ...
乜新加坡仲視香港為對手咩
唔好自抬身會啦
新加坡眼中現在的香港是一個失敗者

面臨瘟疫,是最能檢視一個社會文明程度的時候。

引用:
原帖由 怒風 於 2020-2-18 07:10 AM 發表
笨賊比人拉左兩個,唔知會坐監定社會服務令呢?
厠紙都打劫咁L白痴應該判入青山

佢又講得好岩

十年前新加坡己無視香港, 只係當香港係中國大水喉射住既二世祖

低能777拒絕封關,香港人唯有自救,唔係可以點做?

根本係事實

有共奴賣港賊林奠毒蛾,再底能百倍都做得出

引用:
原帖由 五毛笑死人 於 18-2-2020 07:29 發表
777唔肯封關,香港人唯有自救,可以點做?
你去問森美,現在佢父母帶毒回港,支持封關,拒絕森美父母回港,要求他們留日,封關救港。

我諗遲下香港會搶咩?M巾,童子尿,香爐灰,痊癒病人既屎,紙底褲……要全武行先搶得到架黃黑暴當道呀!話時話喇,M巾可以重用嗎?黃人快D拍定D視頻教學喇!

講事實, 低能, 無能, 無知, 最衰仲要惡過人. 

香港人個個都搵林鄭出黎做擋箭牌。完全忽略自己做人既責任。所以愚蠢行為天天做。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]