• 瀏覽: 97,399
  • 回覆: 1,007
  • 追帖: 6
+53
搶厠紙應該係的賊想搵快錢
一條賣$50

有黃絲既社會就預左比人笑

講得冇錯,傷港真係有六成冇腦嘅港豬

引用:
原帖由 五毛笑死人 於 2020-2-18 07:29 AM 發表
777唔肯封關,香港人唯有自救,可以點做?
鄉講人係自殘!冇得救

引用:
原帖由 Ed0409 於 2020-2-18 07:08 發表
新型冠狀病毒疫情持續,香港到處出現排隊搶口罩,巿民甚至盲搶囤積米糧、廁紙,更有笨賊為廁紙而打劫。相反,一直視香港為主要競爭對手的新加坡,雖然...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20200218/_2020021806321047786.jpg

O係尋日打劫廁紙呢單新聞過後......無說話講.....無得反駁
香港: ...
真的,今次香港人的表現是貽笑大方,新加坡沒有説錯。我想想現今的香港人的素質比幾十年前差了這麽多,是否摻雜了一些低端的新移民呢?

引用:
原帖由 五毛笑死人 於 2020-2-18 07:59 發表

777到現在都拒絕封關,誓要同香港人同歸於盡
唔好轉風向 , 泛民黑暴要求取消包機先啦, 你話冇封關洗咩包機? 自己返來囉!!  佢地連14日隔離都唔想喎!! 黑暴助攻放火燒曬d隔離點, 協助社區播毒喎!! 我支持醫護辭職要求封他們包機回港!!

引用:
原帖由 HKPOPO 於 2020-2-18 07:55 AM 發表
香港是「低能」,因為林鄭主人是低能大陸共慘黨,吊!
)係你先會當林鄭(曱甴后)係主人

引用:
原帖由 Coure30 於 2020-2-18 07:11 AM 發表
對!
有160萬人是低能的!
肯定唔只160萬新香港人。

引用:
原帖由 五毛笑死人 於 2020-2-18 07:29 AM 發表
封左關森美老豆老母就喺隻疫船度等你,你咁對手足?

引用:
原帖由 Ed0409 於 2020-2-18 07:08 AM 發表
新型冠狀病毒疫情持續,香港到處出現排隊搶口罩,巿民甚至盲搶囤積米糧、廁紙,更有笨賊為廁紙而打劫。相反,一直視香港為主要競爭對手的新加坡,雖然...

O係尋日打劫廁紙呢單新聞過後......無說話講.....無得反駁
又一次醜出國際,現在打劫底庫,男左女右介埋一邊

引用:
原帖由 Ed0409 於 2020-2-18 07:08 AM 發表

香港冇23條,
政府做都唔啱,
為反而反,
新加坡有類似23條保護國家.

新香港人十林鄭十黑警十建制派十廢官十五毛=低能

引用:
原帖由 HKPOPO 於 2020-2-18 07:55 AM 發表
香港是「低能」,因為林鄭主人是低能大陸共慘黨,吊!
777話現在封關已經冇意思,777繼續做特首更加冇意思

引用:
關偷廁紙咩事

香港有曱甴已經係恥辱

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]