• 瀏覽: 97,385
  • 回覆: 1,007
  • 追帖: 6
+53
揶乜手然嘢呀!都話係港豬咯,天生嗎!

引用:
原帖由 五毛笑死人 於 2020-2-18 07:29 AM 發表
777唔肯封關,香港人唯有自救,可以點做?
就係你班柒頭攪到香港人俾人話低能光復大半年原來係破壞銀行同酒樓打d老人家....收皮喇廢柴

引用:
原帖由 怒風 於 2020-2-18 07:10 AM 發表
笨賊比人拉左兩個,唔知會坐監定社會服務令呢?
送去朝鮮

呢一代香港人唔止低能重係白痴,打劫廁紙真係柒出國際

睇曱甴就知。
應該恢復打藤。

引用:
原帖由 怒風 於 2020-2-18 07:10 AM 發表
笨賊比人拉左兩個,唔知會坐監定社會服務令呢?
罰洗公廁啦……使撚社會服務令咩!咁撚柒!

引用:
原帖由 五毛笑死人 於 2020-2-18 07:29 AM 發表
777唔肯封關,香港人唯有自救,可以點做?
屯即糧、廁紙,同封關有乜關系?封咗關對進口物資有乜影響?
完完全全就係毫無邏輯嘅思維。

引用:
原帖由 Dybalaa 於 2020-2-18 07:19 AM 發表

厠紙都打劫咁L白痴應該判入青山
一定唔系咁簡單啦,分得幾多錢?
最大可能性系收錢去做嘢,有心人出錢叫人去打刧廁紙,制做輿論!引起社會動盪

從香港反修例及疫情兩件事嚟睇, 佢講香港人低能 一啲都冇錯。
最低限度都係有一部分香港人同埋香港政府真係低智商,低能, 是非不分。

超低能 勁搞笑

引用:
原帖由 JETSO500 於 2020-2-18 07:41 AM 發表

就係你班柒頭攪到香港人俾人話低能光復大半年原來係破壞銀行同酒樓打d老人家....收皮喇廢柴
光復左喇,未就係得個爛桔囉,幾有收獲呀!遲下寸草不生添呀。全城努力消費中,香港成為全球個人衛生用品消費最強熱點。綺!弊!自己無生產線,仲要封關添播。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]