• 瀏覽: 23,380
  • 回覆: 171
  • 追帖: 1
+3
150蚊/50個,不用排,巧L多

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-2-18 08:36 AM 發表
見到龍門及痴瘋大量拋售,你地班白痴仲未醒覺,係度大手吸納已知是炒賣已達尾聲

一句高價幫人喎,真笨7
幫佢老母一劑攬炒就最好啦。🤣🤣🤣

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-2-18 09:10 AM 發表

批貨仲係老美麻麻地檔次,而家想出埋洪都拉斯的南美蟹。。。?

靚嗰d好似lite.pal,tecnol,medicom,3m或同級都冇份喎
熱烈恭賀河童攬炒成功,炒佢老母西。

之前看大陸每日產量是2千幾萬, 而人口是14億, 就大膽假設, 受影響地區人口需求只有5000萬(其實應不只, 湖北省加深圳, 廣州, 上海, 北京幾個大城市活躍人口都應有5000萬), 需求應不夠, 除非一個口罩戴幾日與不是每個人外出也載口罩。

引用:
原帖由 我條底中間偏黃 於 2020-2-18 10:53 PM 發表

三個月前嘅區議會選舉,香港市民已經作出選擇
神童輝

引用:
原帖由 暴龍隊員 於 2020-2-18 11:57 PM 發表

.

暫時儲備購買力,上望 950,阻力 850, 長線投資可在 700 左右入貨, 止蝕 500.......

.
記得strong hold呀

引用:
原帖由 workdboy169 於 2020-2-18 09:30 AM 發表
據聞全東南亞嘅口罩都囤在香港,大陸也售¥250一盒印尼口罩
大陸 薄口罩 $4.5 一個
因我國內工場要開工 每個員工 國家指定要 每人15隻
貴都要國內買
我樓下藥房 給我樣板 一樣係薄 $2個

好消息...市民唔駛再為口罩煩惱...

引用:
原帖由 chungxxx 於 18-2-2020 01:09 AM 發表
痴膠線,大返貨都100 一盒,食懵左
所以佢咪堅持大貨返都會供不應求,唔係邊有錢賺

引用:
原帖由 kenny1032 於 2020-2-19 12:01 AM 發表
今日出旺角,藥房好多口罩賣,只係價錢仲好貴
又貴又冇認證

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2020-2-17 10:36 PM 發表
新冠肺炎(武漢肺炎)席捲全球,口罩需求急增引致短缺,本港「口罩荒」情況持續。有自稱從事醫療行業的網民聲稱,本周將有「大貨到」,預計市面上口罩供應回穩,「藥房口罩價」亦會由近300元回落至100元一盒。

https://resource01-proxy.ulifest ... 66298/345_1024.jpeg

痴瘋搞 ...
有乜貨?大6貨?印尼?印度?…………

D奸商早已賺到盤滿砵滿啦!

根本系葯房夾埋抬價正仆街

引用:
原帖由 telebb 於 2020-2-19 12:28 AM 發表
根本系葯房夾埋抬價正仆街
連消毒殺菌產品都抬價.

學曱甴講,我要攬炒!所以我日日都吾戴口罩,到處捉曱甴出嚟私了

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]