• 瀏覽: 24,941
  • 回覆: 435
+17
引用:
原帖由 一生冇求 於 2020-2-17 13:56 發表

台灣省話死左兩億人
台灣話大陸死咗十四億人.菜菜子成為中國大腫統!

引用:
原帖由 五毛笑死人 於 2020-2-17 12:17 PM 發表
聽聞死咗幾萬人,換句話講官方數字肯定造假
前面說是聽聞,跟住就說肯定,究竟是傳聞還是肯定?

引用:
原帖由 劉婕 於 2020-2-17 12:15 PM 發表

係呀, 好慘烈, 有曱甴傳...話: 內地因此疫死了過百萬人, 話世衞隱瞞真相, 連老美都偏幫中共隱瞞, 只有大紀元報導最真實
信報來架。。。。

到而家仲有腦殘掛住維穩

引用:
原帖由 領遵班子 於 2020-2-17 11:54 AM 發表
湖北電影製片廠影視部主任、導演常凱一家4口在17日內死亡,引起內地網民高度關注。

據內地傳媒報道,55歲的常凱跟妻子與父母同住,其父年初一出現新冠肺炎感染症狀,惟到多家醫院求診被拒,回家由他和家姐一起照顧,其父母分別在上月27日及今個月2日去世,常凱與不同住的姊姊在上星期離世。
網民對常凱一家的遭遇紛紛表達難過 .........

//static.hkej.com/hkej/images ...
救診被拒?我唔能信囉

現在未入院都可列為確診,只要有醫生診斷,上個星期一日急增一萬多宗,有冇睇新聞架仆街.

引用:
原帖由 montejo 於 2020-2-17 12:31 PM 發表

你聽聞嘅就係真?
聽聞死剩下幾萬人..?
聽聞

引用:
原帖由 montejo 於 2020-2-17 12:31 PM 發表

你聽聞嘅就係真?
曱甴黃屍係咁,聽左就信到十足。從冇分析過。唔係點解而家仲幻想緊暴動冇暴徒。831死撚左幾十人,還眼女 .....

引用:
原帖由 遠望 於 2020-2-17 12:48 PM 發表

前一句聽聞,後一句肯定,咩邏輯?佩服。
黃神邏輯

引用:
原帖由 FENFAY 於 2020-2-17 02:02 PM 發表
現在未入院都可列為確診,只要有醫生診斷,上個星期一日急增一萬多宗,有冇睇新聞架仆街.
因為加咗臨床診斷,所以一日多萬幾確診……其實呢個係負責任做法

滅門慘劇。。。 恆指仲要升上28000。。。

痴L線架家吓個世界!

引用:
原帖由 dunbinexy 於 2020-2-17 02:08 PM 發表

曱甴黃屍係咁,聽左就信到十足。從冇分析過。唔係點解而家仲幻想緊暴動冇暴徒。831死撚左幾十人,還眼女 .....
聽聞之後就肯定官方數字係假,呢下先利害

RIP

單單香港就死左200萬+1

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]