• 瀏覽: 49,915
  • 回覆: 729
+84
引用:
原帖由 livecp 於 2020-2-16 09:46 PM 發表
洗黑錢🤫
大家心照好啦,做乜講去來姐

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 hamsomeking 於 19-2-2020 00:27 發表

你真係文盲,自己寫乜嘢自己都唔明?我又何時用有色眼鏡睇印度口罩?唔好狗噏,你 quote 返出嚟睇睇,

嗱!你又老屈我係打手,討論區用理據,論點嚟討論,你唔識答我問題又玩老屈,答問題啦!答唔到呀?🤣🤣🤣 ...
係你話我老屈你之前,唔該你講返我幾時嫌棄過印度口罩呀,「免費派印度口罩 VS 收錢賣日本口罩原來可以相提並論」呢句野有邊一隻字係嫌棄印度口罩呀,講唔出就同我收皮啦,現在係你屈我在先,仲好意思話我屈你,真係人唔笑狗都吠,仲要不知廉恥咁繼續將我啲留言一開二帖,二開四帖咁樣灌水呃POST,呃POST呃到咁賤真係第一次見

引用:
原帖由 L010986 於 2020-2-20 12:58 PM 發表

你狗噏就真係當係真啦,一開始唔知邊啲天才話有啲老人家分分鐘連上網登記都唔識,叫你去圖書館睇下阿伯用電腦有幾勁就問「有幾多%係識用電腦或識手機上網做登記」,搬龍門搬到咁L肉酸,仲好意思問我做咩唔答你問題?一個連「老人家分分鐘連手機都無」都講得出的人,真係智商無下限,「老人家識上網」同「有幾多老人家有登記」係無關係架,正如「16歲仔識扑野」同「有幾多16歲仔有扑野」係兩個概念呀,唔係咁都唔識呀 ...
你應該係文盲加弱智,我寫乜你都未知但又老屈,你答問題未呀?

引用:
原帖由 L010986 於 2020-2-20 01:03 PM 發表

係你話我老屈你之前,唔該你講返我幾時嫌棄過印度口罩呀,「免費派印度口罩 VS 收錢賣日本口罩原來可以相提並論」呢句野有邊一隻字係嫌棄印度口罩呀,講唔出就同我收皮啦,現在係你屈我在先,仲好意思話我屈你,真係人唔笑狗都吠,仲要不知廉恥咁繼續將我啲留言一開二帖,二開四帖咁樣灌水呃POST,呃POST呃到咁賤真係第一次見 ...
你連自己噏乜都唔知,無論點,只係重復又重復狗噏,太低水平, 你自己了解吓自己先學人出 post 啦,

"連上網手機都冇" 同 "手機都冇" 都搞唔清, 自己檢討吓先啦

On9,藥房大把貨

引用:
原帖由 hamsomeking 於 20-2-2020 14:08 發表

你連自己噏乜都唔知,無論點,只係重復又重復狗噏,太低水平, 你自己了解吓自己先學人出 post 啦,

"連上網手機都冇" 同 "手機都冇" 都搞唔清, 自己檢討吓先啦 ...
哎呀,俾我駁到一棟都無,就係我堆字到捉字蚤,我打少「上網」兩粒字就如獲至寶,好似發現新大陸咁,現在重點係「上網」登記呀,唔係有無上網功能手機的問題呀,一開始唔知邊啲天才話有啲老人家分分鐘連上網登記都唔識,叫你去圖書館睇下阿伯用電腦有幾勁就問「有幾多%係識用電腦或識手機上網做登記」,搬龍門搬到咁L肉酸,「老人家識上網」同「有幾多老人家有登記」係無關係架,正如「16歲仔識扑野」同「有幾多16歲仔有扑野」係兩個概念呀,唔係咁都唔識呀,仲要折墜到糾纏係啲小學雞捉字蚤,真係唔知邊個先係水平低,人唔笑狗都吠

仲有呀,唔好諗住求其寫句「我寫乜你都未知但又老屈」就搪塞過關呀,現在係你屈我在先,仲好意思話我屈你?係你話我老屈你之前,唔該你講返我幾時嫌棄過印度口罩呀,「免費派印度口罩 VS 收錢賣日本口罩原來可以相提並論」呢句野有邊一隻字係嫌棄印度口罩呀,講唔出就同我收聲啦

今天網上炒價突破 HK500.00 / BOX , 用標題宣傳 大收旺場

商業世界多詐騙

附件

001.jpg(160.85 KB)

唔該香港人唔好再搶日本人既口罩啦,我朋友話日本口罩比香港人買晒,佢地依家要上網拍賣同人搶呀

曱甴扑街收埋幾多黑狗罩??

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]