• 瀏覽: 1,553
  • 回覆: 21
+2
聽説童子尿能醫百病,搶吾搶?

引用:
原帖由 空申飛 於 2020-2-16 20:10 發表

我有得提供
你連自己都......呃?

可能係一樣食又唔食得,飲又唔飲得,著又唔著得,基本上曰常生活中完全用唔著既野.

引用:
原帖由 空申飛 於 2020-2-16 06:46 PM 發表
會唔會係搶調味醬料
香港已經夠亂,再加埋呢班盲搶勇士...........雪上加霜
要引得起恐慌的東西才會被公黨演員看得上眼

附件

8422c074-d4de-47e5-a9de-f2a949168bc9.jpg(118.86 KB)

47fbcb88-f999-4f4a-8ddf-3bf0658fbef6.jpg(203.78 KB)

引用:
原帖由 4300dtns 於 2020-2-16 07:09 PM 發表
聽説童子尿能醫百病,搶吾搶?
都有人話(生吞精液)可以醫新冠狀肺炎唄!

引用:
原帖由 mickyhon 於 2020-2-17 06:25 PM 發表

都有人話(生吞精液)可以醫新冠狀肺炎唄!
兩樣一齊試下溝埋飲呀,不妨些牙下給版友😂

引用:
原帖由 劉婕 於 2020-2-17 05:57 PM 發表

要引得起恐慌的東西才會被公黨演員看得上眼
就叫個阿巫老臨溝黎飲,飲完先再喊過。吾洗帶口罩既,肺菌都怕左妳!

引用:
原帖由 空申飛 於 2020-2-16 06:46 PM 發表
會唔會係搶調味醬料
香港已經夠亂,再加埋呢班盲搶勇士...........雪上加霜
最好笑係,最正路嘅野,例如含有豐富維他命C嘅生果唔見啲人搶。賣晒米,又唔見人搶意粉呀!而鐘南山出咗抗肺炎藥方後,又唔見啲人搶住去執中藥!

引用:
原帖由 正恩fans 於 2020-2-17 11:48 PM 發表

最好笑係,最正路嘅野,例如含有豐富維他命C嘅生果唔見啲人搶。賣晒米,又唔見人搶意粉呀!而鐘南山出咗抗肺炎藥方後,又唔見啲人搶住去執中藥! ...
仲有仲好笑,東羗西昂介紹自制口罩,D人第二朝一早去排隊買廚房紙,我仲以為排咩添!@@

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]