• 瀏覽: 56,125
  • 回覆: 406
  • 追帖: 1
+5
日本係肺炎的源頭

日本人好衛生,平時好少接觸細菌??我x你老x,你講緊咩呀?日本人係溫室長大呀?

天佑日本

日本好頭痕....

日本一爆,咁從日本回港係咪要隔離14日?

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2020-2-16 05:10 PM 發表
俗稱「武漢肺炎」的2019年冠狀病毒疾病(COVID-19)疫情持續,日本更有走向社區傳染的趨勢。該國單在2月14日一天就增加8宗確診個案,北到北海道、

https://cdn.hk01.com/di/media/images/cis/5e476906a5af56141f1d38b3.jpg/Y66YqFWj_8f7VNlDwL5G7Q_hnoxrUlXHmEiROJhIkTg

日本人喜歡食魚 ...
日本擴散!有機野返來香港
沒完沒了

日本醫療咁先進, 使條L驚咩.

引用:
原帖由 phmo 於 2020-2-16 06:33 PM 發表
日本一爆,咁從日本回港係咪要隔離14日?
梗係要,仲要封關添!

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2020-2-16 05:10 PM 發表
俗稱「武漢肺炎」的2019年冠狀病毒疾病(COVID-19)疫情持續,日本更有走向社區傳染的趨勢。該國單在2月14日一天就增加8宗確診個案,北到北海道、

/Y66YqFWj_8f7VNlDwL5G7Q_hnoxrUlXHmEiROJhIkTg

日本人喜歡食魚 ...
要唔要讓日笨疫埠

封關

日本咩事,點解爆發得咁利害。

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2020-2-16 05:33 PM 發表
樓主記得日本有一套電影係改編真實歷史叫猶山節考, 講要將老人帶上山肚死來保證條村上的人存活, 日本人有犧牲弱者的傳統! 怪不得要留低郵輪上的乘客慢慢等感染!?

https://2.bp.blogspot.com/-iJx3YYJm0Tg/Wz3PSfP1a1I/AAAAAAAAidY/SPllVnTldGYF8m7WcrezajgJ8FbDRuslgCKgBGAs/s1 ...
是喊片嗎? 點解張相咁似交配緊?

引用:
原帖由 judylam651 於 2020-2-16 05:47 PM 發表

如果東京如去年酷熱,咁隻病毒應該熱死嘅..
即係要靠晒東京熱

TOKYO HOT無端端做左救世主

你有冇睇av做愛都唔帶套,帶q口罩呀

引用:
原帖由 judylam651 於 2020-2-16 05:19 PM 發表
日本成日擔心東京奧運,其實都無可厚非,話哂巨資籌備,不過就係有咁心態,唔想將郵船疫情一開始就煞有介事咁去做,點知真係越驚越見鬼 !
日笨本來就是鬼子

見鬼多過你食米

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]