• 瀏覽: 39,432
  • 回覆: 349
  • 追帖: 3
人稱「立場哥哥」的立場新聞記者林彥邦,被爆搞婚外情!一名自稱係「小三」嘅女暴徒,噚日喺情人節出Post贈慶,話 …

「天使」在情人節當日在連登發帖拆台,揭穿昔日滿口「新聞自由」、「道德公義」的「立場哥哥」虛偽的真面目。

新聞來源連結:
https://www.dotdotnews.com/2020/02/15/%E6%B8%AF%E8%81%9E/%E3%80%8C%E7%AB%8B%E5%A0%B4%E5%93%A5%E5%93%A5%E3%80%8D%E7%88%86%E5%A9%9A%E5%A4%96%E6%83%85-%E5%81%B7%E9%A3%9F%E5%A5%B3%E3%80%8C%E6%89%8B%E8%B6%B3%E3%80%8D

附件

images.jpg(13.46 KB)

2020-2-16 03:52 PM

10312437_810622775661437_8734285758078448303_n.jpg(7.35 KB)

2020-2-16 03:52 PM

熱賣及精選
又屈人叫雞

食花生🥜

回覆 引用 TOP

呃蝦條

我做睹業小股東.........哈哈哈

天使本係獻身於任何參與社運手足,並無偷食之嫌

泛民五大訴求:
1.成立「獨立」委員會,籌備港獨事宜
2.將港獨人士破壞行徑定性為義舉
3.釋放港獨義士並作出道歉及賠償
4.限時港共警員棄械投降
5.中共需向全球承認骯肛 is not China
【立場淫記插天使】...

引用:
原帖由 johnlong18 於 2020-2-16 03:52 PM 發表

人稱「立場哥哥」的立場新聞記者林彥邦,被爆搞婚外情!一名自稱係「小三」嘅女暴徒,噚日喺情人節出Post贈慶,話 …

「天使」在情人節當日在連登發帖拆台,揭穿昔日滿口「新聞自由」、「道德公義」的「立場哥哥」虛偽的真面目。

新聞來源連結:
...
立場哥哥今次又無錯喎~

天使用途就係咁,只是條女佢太天真自以為找到愛情,但手足只想屌西,咁多選擇,屌完一件梗係換另一件啦!

附件

Screenshot_20190718-153135_WhatsApp.jpg(138.71 KB)

2020-2-16 04:16 PM

地球...... 麻 麻 地 !!
正契弟  偷食咁爽

哈素賓基個名咁長, 個 Shoulder 冇返咁橫都印唔晒個名
防守球員犯左腦筋上既錯誤
嘩!睇呢場波就興奮過食興奮劑  
呢球波拉得咁行唔係用腳背,係用腳既肉心呀
哎o也!倒卦鳩勾!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 johnlong18 於 2020-2-16 03:52 PM 發表

新 ...
滿口民主自由公義!滿腦子男盜女娼,偷呃拐騙。這就香港民主派~~~~

我知道你不喜欢我,因为我早已比你更强。
我知道你很讨厌我,因为不敢把我怎么样。

食唔少女曱甴.

有女唔食罪大惡極。

回覆 引用 TOP

黑鮑難食

「天使」爆記協執委林彥邦背妻偷食

與林彥邦偷情兩個月,令本身需服情緒病藥物的「天使」陷入痛苦。她稱,林彥邦只是利用同情心、在別人最脆弱不堪之時介入,達到目的後便想草草了結這段婚外情。該「天使」更爆料,林彥邦密謀競逐立法會議席,但她懷疑「以佢本人嘅人品,係咪值得佢嘅所謂助選團為佢付出咁多?」

http://www.takungpao.com.hk/news/232109/2020/0216/416316.html

可能已經愛滋咗

手足情深

提示:支持鍵盤翻頁左 右