• 瀏覽: 62,665
  • 回覆: 4
  • 追帖: 3
+30
引用:
原帖由 johnlong18 於 2020-2-16 03:52 PM 發表
人稱「立場哥哥」的立場新聞記者林彥邦,被爆搞婚外情!一名自稱係「小三」嘅女暴徒,噚日喺情人節出Post贈慶,話 …

「天使」在情人節當日在連登發帖拆台,揭穿昔日滿口「新聞自由」、「道德公義」的「立場哥哥」虛偽的真面目。

新聞來源連結:
...
立場哥哥今次又無錯喎~

天使用途就係咁,只是條女佢太天真自以為找到愛情,但手足只想屌西,咁多選擇,屌完一件梗係換另一件啦!

附件

Screenshot_20190718-153135_WhatsApp.jpg(138.71 KB)

引用:
原帖由 srsv 於 2020-2-16 04:49 PM 發表

其實呢幅圖係咪有PS定真圖?
聽聞有好多手足都享用過,無手尾跟~

引用:
原帖由 LauLQ 於 2020-2-16 05:50 PM 發表

大陸妹收兩三百比人任屌就見得多
「天使」自己本身有乜著數先? 咁就算真有「天使」,依個社會可悲到一個點,要一班小妹妹出賣自己身體去反抗?
反思既唔係應該係政權本身咩?
成日講天使,你屌過未先?大陸妹三百蚊,我就屌得多 ...
你侮辱緊全心全意為前線手足既天使
人地唔係為收你果三百蚊囉~人地係為救港囉!
唔係話屌就屌,你有無上過前線有無功勞先?
無就繼續比三百啦~

引用:
原帖由 LauLQ 於 2020-2-16 06:46 PM 發表

其實都明既,藍絲唔係「李私煙」就「馬提露」, 唯有將個幻想放係別人身上啦。
無論點都好,都無你份屌,再講都無意思
比錢三百蚊d大陸妹都唔錯,我都屌唔小。 ...
繼續比錢屌啦~
不過哩d野唔洗周圍話比人知架,無人會關心你

引用:
原帖由 LauLQ 於 2020-2-16 07:23 PM 發表

吓?所謂既天使唔好講話屌,真係有同無都未知就周圍講!
我的的確確花錢屌既大陸妹就唔俾人講
點解你覺得你講嘅嘢就有人想知,我講嘅嘢就冇人想知呢? ...
起碼你比開錢既想知囉~
不過如果你想屌天使,就要係前線出下力先啦!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]