• 瀏覽: 35,336
  • 回覆: 388
  • 追帖: 1
+10
[size=5.5]每日一毒果, 青山預埋我

痾L死也用不曬啦,曱甴本色

用來抹屎,不是用來抹咀,就不怕。

可能仲有五十包米

引用:
原帖由 eclipseone 於 2020-2-16 01:52 PM 發表
痾L死也用不曬啦,曱甴本色
粗略數是 20 條。
2 人家庭是一個月才用 1 條。
當然呢個家庭有幾多人就不知道。

吻屎吻到屎忽爛都未用完.

痴撚線

引用:
原帖由 johnwong9394 於 2020-2-16 01:59 PM 發表

粗略數是 20 條。
2 人家庭是一個月才用 1 條。
當然呢個家庭有幾多人就不知道。
多人也不系生人霸死地

客廳仲有大量貨。

引用:
原帖由 唔食牛熊的老散 於 2020-2-16 01:51 PM 發表
新冠肺炎疫情步步進逼下,市民一度爭買油、鹽、米糧等日常用品,連廁紙也成為搶購目標,各大超市、藥房的貨架都被一掃而空。不過

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200216/photo/bkn-20200216115619407-0216_00822_001_01b.jpg?20200216125201

腦殘慘過染肺炎

新聞來源連結 ...
盲腸炎都用唔晒啦
所以話香港人真心岸鳩

可能佢地肚痾會痾一年,先買咁多。

引用:
原帖由 唔食牛熊的老散 於 16-2-2020 01:51 PM 發表

近日天氣潮濕,濕度高達70%,何栢良早前曾提醒市民不要囤積廁紙。何表示不論廁所用、廚房用、或日常抹面用的紙巾,都沒有經過無菌處理,即使有膠袋或紙盒包裝,仍很易吸入水氣,有機會發霉,用了有菌或已發霉的廁紙,有害健康,而囤積又會令其他人買不到,實在是損人不利己。...
何栢良即係提醒市民,除了廁紙,亦要搶購防潮濟,例如吸濕大笨象,用來保護d 廁紙

呢家曱甴可能收錢扮搶廁紙,制造社會混亂

引用:
原帖由 唔食牛熊的老散 於 2020-2-16 01:51 PM 發表
新冠肺炎疫情步步進逼下,市民一度爭買油、鹽、米糧等日常用品,連廁紙也成為搶購目標,各大超市、藥房的貨架都被一掃而空。不過

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200216/photo/bkn-20200216115619407-0216_00822_001_01b.jpg?20200216125201

腦殘慘過染肺炎

新聞來源連結 ...
廁紙都系大陸做,加上病毒可以在物體上存在最少5日到1個月左右

痴L線,唔怪得買唔到啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]