• 瀏覽: 35,344
  • 回覆: 388
  • 追帖: 1
+10
引用:
原帖由 唔食牛熊的老散 於 2020-2-16 01:51 PM 發表
新冠肺炎疫情步步進逼下,市民一度爭買油、鹽、米糧等日常用品,連廁紙也成為搶購目標,各大超市、藥房的貨架都被一掃而空。不過

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200216/photo/bkn-20200216115619407-0216_00822_001_01b.jpg?20200216125201

腦殘慘過染肺炎

新聞來源連結 ...
諗住有得炒。

引用:
原帖由 MYPIZZA 於 2020-2-18 06:15 PM 發表

每日百五嘅結果
咁睇得起人哋住私樓呀?!

引用:
原帖由 nicekate 於 2020-2-19 11:19 AM 發表

咁睇得起人哋住私樓呀?!
睇吓回應咩先啦!!!

警察做嘢啦,正常人點會咁,一定係暗藏毒品

有細菌先有得痾,有得痾廁紙先有得用

白痴

idiot...

假如多幾個哩啲家庭, 多多廁紙都唔夠佢哋買啦!

引用:
原帖由 嫣火~ 於 2020-2-19 12:28 PM 發表
警察做嘢啦,正常人點會咁,一定係暗藏毒品
應該搵消防,儲存太多易燃物品,危及他人安全,告得

引用:
原帖由 唔食牛熊的老散 於 2020-2-16 01:51 PM 發表
新冠肺炎疫情步步進逼下,市民一度爭買油、鹽、米糧等日常用品,連廁紙也成為搶購目標,各大超市、藥房的貨架都被一掃而空。不過

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200216/photo/bkn-20200216115619407-0216_00822_001_01b.jpg?20200216125201

腦殘慘過染肺炎

新聞來源連結 ...
有啲收收埋、冇人知唶!

引用:
原帖由 Kevin輝 於 2020-2-19 01:04 AM 發表
諗住有得炒。
盲搶,好多防疫假消息,例如教人用信封裝口罩,其實應是用完的口罩先咁做,明天仲會用的話,用張紙巾包住可能仲好。個信封咁用完都唔用得要掉,浪費哂。

百痴,厠紙都搶,硬膠膠,無腦.不過都好嘅,等呢d百痴西清晒超級市場d滯銷貨同倉底貨,咁我地買d新貨用.你地班膠民,搶購多d. 

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]