• 瀏覽: 2,958
  • 回覆: 76
引用:
原帖由 pp49pp 於 2020-2-18 04:55 PM 發表

又搬
你講吹哨人,邊個搬?

引用:
原帖由 請你說真話 於 2020-2-18 06:52 PM 發表
我等唔到唔緊要, 你等到咪得囉!
呢樣你唔使同我擔心。
畜牲短命常識嚟啫!

引用:
原帖由 請你說真話 於 2020-2-18 06:58 PM 發表

你咁肯定你自己見到中華人民共和國亡國啊?
咁又未必喎!
共產黨如果仲有三伍柒千年國運點等!

引用:
原帖由 請你說真話 於 2020-2-18 10:53 PM 發表

既然共產黨有三伍柒千年國運, 相信你都仲有三伍柒千年命, 等你一定睇到中華人民共和國亡國! 除非你好想死啦!
所以話畜牲無常識。
你話唔想死就唔死呀。
白痴仔比你噏到盡,人壽命最長係幾多。
當然:畜牲係特別蠢。

但有一樣嘢係我興幸,就係你一定死先過我。

呢樣唔係常識,係你唔識。
世事嘅嘢點講得埋。(國民黨夠發夢都無諗過會輸比軍備比自己差嘅共軍啦。)
慢吓手唔止添呀!

我咪叫你講中共滅亡日期嘅,你諗到未?

引用:
原帖由 pp49pp 於 2020-2-16 11:14 AM 發表
你們為了賺人民幣,就讓道德敗壞的中共國人走遍全世界。
武漢肺炎只是中共國人為害世界的具體表現。
上帝為世人打響警鐘,要清理門戶了。
啊們。。。。 ...
樓主幾時做了上帝的代言人呀
如果上帝無搵你代言
按照聖經的講法
你已冒犯了上帝

引用:
原帖由 高大冰凍的世界 於 2020-2-19 12:00 AM 發表

樓主幾時做了上帝的代言人呀
如果上帝無搵你代言
按照聖經的講法
你已冒犯了上帝
根據聖經,天災是上帝降下的。

引用:
原帖由 pp49pp 於 2020-2-19 07:46 AM 發表

根據聖經,天災是上帝降下的。
終於明白樓主想說甚麼 :
今次南韓大邱證明
教堂除左傳播福音
仲可以傳播病毒  

引用:
原帖由 vvoy 於 2020-2-21 10:21 AM 發表

終於明白樓主想說甚麼 :
今次南韓大邱證明
教堂除左傳播福音
仲可以傳播病毒  
如果你信上帝,應該和上帝合作。

引用:
原帖由 pp49pp 於 2020-2-16 11:14 發表
你們為了賺人民幣,就讓道德敗壞的中共國人走遍全世界。
武漢肺炎只是中共國人為害世界的具體表現。
上帝為世人打響警鐘,要清理門戶了。
啊們。。。。 ...
從蝗禍說起

未有蝗禍之前是找不到蝗蟲的,原來蝗蟲在特有的環境之下由某種草蜢突然脫變而成;通過狂吃而變大變型,並異常地蕃殖,做成蝗禍。但蝗禍過後,像變魔術那樣地消失,人類又找不到蝗蟲的蹤跡了。

不排除美國科學家找到病毒突變的方程式,製造並在武漢播毒。相信這次疫症像沙士一樣,不知何時又戛然而止。

引用:
原帖由 神經箭 於 2020-2-21 01:37 PM 發表

從蝗禍說起

未有蝗禍之前是找不到蝗蟲的,原來蝗蟲在特有的環境之下由某種草蜢突然脫變而成;通過狂吃而變大變型,並異常地蕃殖,做成蝗禍。但蝗禍過後,像變魔術那樣地消失,人類又找不到蝗蟲的蹤跡了。

不排除美國科學家找到病毒突變的方程式,製造並在武漢播毒。相信這次疫症像沙士一樣,不知何時又戛然而止。 ...
如果你信上帝,如經上所說,上帝係會用天災去消滅部份人或全部人。
人數夠了,疫症就會消失得無影無蹤。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]