• 瀏覽: 9,944
  • 回覆: 118
+4
根本就係香港自己羅黎, 呢d掟磚掟汽油彈, 係全世界一早開鎗, 捉到係以暴亂告, 但荒謬到d法官一係判暴徙下次乖d,最多都係罰兩千

前線是黑社會收錢工作,指定動作為掟汽油彈、破壞港鐵設施。黑媒是包裝。因為想打倒政府一切,要人覺得所有政府政策都係唔啱。成件事就是一個政治工場:黨結,收到order 出黎反,前線掟汽油彈,黑媒早已知道行動,一早就等黑衣黑社黨童出場。攪完事就由黑傳媒包裝,最後出貨。命名為:「政府無能,將重疫帶入社區,議員帶居民出黎抗議」。往往包到靚一靚,拯救當地居民。這時候是繼續破壞緊對新一代嘅期望,使用暴力解決,恐嚇就是滅聲。

引用:
原帖由 勞力生活 於 2020-2-16 10:56 AM 發表
反對派一路說要攬炒,應該差不多成功了!
難得很多人都贊成支持他們,繼續捐錢給他們。
政府又派錢,他們肯定分一杯羹。
支持攬炒的人:
1。佢地本身靠攬炒賺錢,例如文宣,掉磚
2。佢地份工無論點都深信唔會被炒,例如空姐,公務員,消防,教師,社工
3。佢地從未賺錢,次次都係問人攞錢,例如學生
4。政客。又係有錢收

引用:
原帖由 倉底之蛙 於 16-2-2020 11:05 AM 發表

狗政府揾鄉黑演苦肉計!
鄉黑已完豬海敵?

該區兩個公民狗帶頭反,出晒所謂個民調要反對作指定診所。

引用:
原帖由 倉底之蛙 於 2020-2-16 11:05 AM 發表

狗政府揾鄉黑演苦肉計!
你知內情,講多d黎聽下

犯民黑衣點解要咁樣殘害黎民診所咁無良?😭😭

引用:
原帖由 會員1號 於 2020-2-16 10:11 AM 發表
  被選為應對新冠肺炎指定診所之一的葵涌伍若瑜夫人健康院,繼上周六被投擲汽油彈後,昨凌晨又遭人掟彈縱火,大門捲閘熏黑(見圖),現場遺下玻璃樽碎片及可疑粉末,消防員認為有可疑,交警方接手調查。

https://static.stheadline.com/stheadline/news_res/2020/02/15/126453/i_790x526_034259645.jpg

昨凌晨三時十九分,警 ...
區議員,請問該區市民有事去邊度睇病

曱甴無人性係人都知,而家仲有班仆街泛民區議而家幫手

黑衣狗死全家!

引用:
原帖由 公園奔放的核心 於 2020-2-16 11:24 AM 發表

區議員,請問該區市民有事去邊度睇病
叫區議員比問案,還是該區所有市民都吾會有病?

引用:
原帖由 choco-fans 於 2020-2-16 11:03 AM 發表
無人性既事其實為乜?!
法官仲判$2000?!根本助長左廢青攪事

垃圾、曱甴、暴徒
香港已冇法治可言啦,所謂嘅法治老味話晒事,呢班全部係搖頭擺尾討好佢老味嘅爬行物

lm

引用:
原帖由 Tiger.CH 於 2020-2-16 11:22 AM 發表
該區兩個公民狗帶頭反,出晒所謂個民調要反對作指定診所。
點會呀,公民狗支持包機去武漢接手足

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]