• 瀏覽: 5,972
  • 回覆: 91
引用:
原帖由 knightous 於 2020-2-16 08:45 發表
14日淩晨,香港新冠肺炎疫情指定診所——荃灣同宜合道嘅兩家伍若瑜夫人普通科門診診所遭暴徒掟汽油彈,發生縱火案。呢個喺繼上週六(8日)該診所遭縱火後,再次被惡意破壞。正當香港全力應對疫情之時,反對派卻「後院點火」,見罷工唔成,又指使暴徒襲擊診所,置民眾生命安全於不顧,意欲將香港局勢再度升級。
10845255自疫情喺香港發生以來,反對派趁機肆意炒作。最令人不齒嘅喺,反對派不 ...
邪教區義員被老美利用。

https://youtu.be/A1sW8E2SdHQ
https://youtu.be/oHEdBpM-jgA
https://youtu.be/rPRjKZeIY9M

引用:
原帖由 knightous 於 2020-2-16 08:45 AM 發表
14日淩晨,香港新冠肺炎疫情指定診所——荃灣同宜合道嘅兩家伍若瑜夫人普通科門診診所遭暴徒掟汽油彈,發生縱火案。呢個喺繼上週六(8日)該診所遭縱火後,再次被惡意破壞。正當香港全力應對疫情之時,反對派卻「後院點火」,見罷工唔成,又指使暴徒襲擊診所,置民眾生命安全於不顧,意欲將香港局勢再度升級。
10845255自疫情喺香港發生以來,反對派趁機肆意炒作。最令人不齒嘅喺,反對派不 ...
對黑暴不能再講耶穌,要針對的更不止曱甴,是黃棺黃議完!

引用:
原帖由 knightous 於 2020-2-16 08:45 發表
10845255自疫情喺香港發生以來,反對派趁機肆意炒作。最令人不齒嘅喺,反對派不僅借疫情發難,更將矛頭指 ...
挾正義之名去縱火
假民主招牌行霸權

美帝祖宗及其信徒之習慣。

唔明搞診所做乜???

搞到啲市民睇唔到醫生為乜???
引用:
原帖由 knightous 於 2020-2-16 08:45 AM 發表

警察實彈射剎曱甴直送殯儀館

啲仆街冚家剷死曱甴!成撚日滿口仁義道德! 依家就歧視病人! 真係仆街冚剷!

引用:
想解決黑暴問題,其矛頭不是對黑暴,矛頭在司法界律政司、裁判官及法官,佔中至今有留意法庭新聞可以看出香港律政司、裁判官及法官固意保釋及輕判造成黑暴成本非常低及可以重複犯案,香港司法界固意壯大班黑暴膽子,可能有人不相信,可以司法體制來分析,司法界用師徒制,正正香港泛暴派中有一派叫公民黨,公民黨成員有大量高級律師,香港現在律師數量很多兢爭大,在和平時期律師需求量必定下降,只有在社會不穩的情況下才會出現大量司法訴訟,執業律師才會有大量收入,已法官為何會加入其中,外國勢力外,還有就是香港司法的師徒制(小圈子制度)及終身制(無敵制度),法官犯案誰審判,自己可以諗下,自我部門審判是法治嗎?還是人治呢?自己諗下。
只可以說民主制度,只教育出一群自私自利,目光短淺,無長遠目標的人,最後都只苦了中基層,嚴重破壞經濟的制度。
唔信的話可以自己去找集資料自己諗諗。

引用:
原帖由 pptinapp 於 2020-2-16 09:30 AM 發表

對黑暴不能再講耶穌,要針對的更不止曱甴,是黃棺黃議完!
只要垃圾政府肯出手
ko班漢奸耳猿
解散假髮集團
個所謂活動根本唔會蘊釀到

一句"喪心病狂"

捉到只罰$2000,跟本解決唔到。。。。

引用:
原帖由 神經箭 於 2020-2-16 09:34 AM 發表

挾正義之名去縱火
假民主招牌行霸權

美帝祖宗及其信徒之習慣。
呢班人渣其實並冇乜嘢理想,佢哋係一班收錢搗亂嘅黑社會

人渣暴徒喪盡天良滅絕人性

格殺勿論!

引用:
原帖由 漆哥 於 2020-2-16 10:19 AM 發表
捉到只罰$2000,跟本解決唔到。。。。
罰二千

係賞唔係罰

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]