• 瀏覽: 3,541
  • 回覆: 52
+5
香港成功攬炒無差別杏+橙👍
呢批港人要撐住,唔好感染肺炎,返到香港安樂好多。

醫護快點出來反對

鑽石公主號三百幾人,湖北又二千幾人,返嚟要隔離十四日,邊有咁多隔離營?

森美會唔會叫父母唔好坐政府機返黎?

搭乜返黎我唔在意, 我在意係邊度安置隔離
330人唔係小數目, 同埋14日是否足夠,畢竟個潛伏期長同更多變數
老實講隻船日日有新症都唔知返黎做乜, 留係日本醫咪仲好

引用:
原帖由 zero32145 於 2020-2-16 01:00 AM 發表
搭乜返黎我唔在意, 我在意係邊度安置隔離
330人唔係小數目, 同埋14日是否足夠,畢竟個潛伏期長同更多變數
老實講隻船日日有新症都唔知返黎做乜, 留係日本醫咪仲好 ...
最好森美老母入隔離營, 比黑衣人丟汽油彈.

哩班人唔講得笑。政府為人道主義接都好。真系未有出錯。唔系死得人多。

生癌師姑會唔會鬧「佢哋條命矜貴啲咩,要人冒險接佢」

引用:
原帖由 lforlotism 於 2020-2-16 12:51 AM 發表
他對父母未如你想像之中好...........尤其是對他的父親....兩條友日日都鬥嘴互寸.......!!
森美每年回家只是一個臭四..........森美他的做事方式.........就可以看出童年有多大陰影.....!!

引用:
原帖由 xooxx 於 2020-2-16 12:40 AM 發表
呢批港人要撐住,唔好感染肺炎,返到香港安樂好多。
日本只準許染病的人下船............其他人在船上隔離........!!
有10名香港人中招...........整體有330名香港人........其中70名是外國香港人.......!!

尾國在下星期左右派機接橋民..........香港應該不會早於尾國........!!
最快也要堅持多七天左右.........日本方面才會放行.....!!

引用:
原帖由 煙hai 於 2020-2-16 12:20 AM 發表
由新型冠狀病毒引起的武漢肺炎疫情持續,本港今日無新確診病例,感染維持56宗。醫管局下周將進一步減少非急症、非必要服務。

國泰包機到日本東京羽田機場,在2月19日接回滯留日本鑽石公主號上的港人。 :lovel ...
返泥去邊隔離先?

泛暴度度都話唔比做隔離營,重四處破壞
返到香港,可以又比泛暴私了都似

向森美跪低?

引用:
原帖由 lforlotism 於 2020-2-16 00:51 發表
佢支持封港㗎
會唔會搵人去機場炸跑道

呢3百幾高危人仕去邊度隔離??

主題標籤 #武漢肺炎
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]