• 瀏覽: 31,798
  • 回覆: 325
  • 追帖: 1
+13
引用:
原帖由 A1000 於 2020-2-15 11:35 PM 發表

又唔見香港 d 電視臺,收音機同報紙大肆報導嘅?
梗唔係敢講自己真老闆有問題啦

引用:
原帖由 1000day 於 2020-2-15 10:40 PM 發表
正當各方密切關注新型冠狀病毒肺炎疫情之際,美國出現第二波流感爆發。傳媒形容美國小童正面對10年來最嚴峻的流感季節。美國衛生部門官員指,現時因...
疾控中心估計,由去年秋季到今個冬季,全美共有2600萬人患上流感,當中有大約25萬人要入院,約14000人死亡。醫生指,小孩子和較年輕的成年人是高危族,反而到了退休年齡的長者的死亡率和入院率都不算太高。今次有兩秼類型流感病毒在同一季爆發,對小孩子構成重 ...
美國播毒,殺敵八千,自損萬四。呢啲咪叫俾天收囉!

引用:
原帖由 子靈 於 2020-2-15 23:49 發表
梗唔係敢講自己真老闆有問題啦
原來是這樣的 !唔怪之得,TBB 揾來揾去,都係嗰d 人做訪問啦!

我最有興趣知道,無醫療保險的美國人,病發之後醫院收唔收?定係要賣腎還藥債?

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-2-15 23:25 發表
認真討論。今年既山火。流感。肺炎。都系近年小見。地球個自然環境出問題。。
是的。例如這個也很值得關注:

https://technews.tw/2020/02/14/east-africa-locust-plague-is-intensifying-a-large-number-of-desert-locusts-have-invaded-india/

http://www.sohu.com/a/373079529_260616?spm=smpc.mil-home.feed.128.1581684320705fsmPpJa

引用:
原帖由 魔童Gphone 於 2020-2-15 11:39 PM 發表
全世界完全無視
美國人命如此犯賤。

美國死14000人都生活如常 中國死果千幾件又封關又禁出門,大驚小怪

香港人:天滅老美 全美死清光

引用:
原帖由 開心大少奶^^ 於 2020-2-15 11:56 PM 發表
美國人流感率高系因為你地鐘意凍飲~日日都汽水啤酒~吾感染就有鬼囉~

中國有好多好的東西~美國亦有優點~仲乜吾放低政治~大家互相學習??
互相學習打獵食野味嗎大少奶?

引用:
原帖由 前後抽插 於 2020-2-16 12:12 AM 發表
美國死14000人都生活如常 中國死果千幾件又封關又禁出門,大驚小怪
無錯,美國死人係正常事,千奇唔好著手去處理。

引用:
原帖由 阿爾拔 於 2020-2-15 11:27 PM 發表
毒果唔會報導
肥佬黎唔驚mark 西門打7佢咩

引用:
原帖由 1000day 於 2020-2-15 10:40 PM 發表
正當各方密切關注新型冠狀病毒肺炎疫情之際,美國出現第二波流感爆發。傳媒形容美國小童正面對10年來最嚴峻的流感季節。美國衛生部門官員指,現時因...
疾控中心估計,由去年秋季到今個冬季,全美共有2600萬人患上流感,當中有大約25萬人要入院,約14000人死亡。醫生指,小孩子和較年輕的成年人是高危族,反而到了退休年齡的長者的死亡率和入院率都不算太高。今次有兩秼類型流感病毒在同一季爆發,對小孩子構成重 ...
快到接近10份之1人患上流感
嚴重性已超肺炎

引用:
原帖由 前後抽插 於 2020-2-16 12:12 AM 發表
你估美國的維穏費比跟住的8個國家的總和仲要多,
你估養堆黑媒流架

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]