• 瀏覽: 2,372
  • 回覆: 42
叫政府救你?

豪情壯志去左邊?

(我見9成黃色後生大學生補習老師叫政府救濟)

旡聽過黃L叫政府救播,不過黃演員一人扮演數角,現時佢地係疫症船上既難民,其實佢地咁L憎香港同中國,响公海掉L晒D証件申請去咩國庇護都得喇!記得揸英美旗扮可憐,陳辭要慷慨激昂D呀!

引用:
原帖由 imad 於 2020-2-15 09:05 PM 發表
叫政府救你?

豪情壯志去左邊?
藍色人叫得大聲d喎

班黃友七個月前起個個星期出黎話"要攬炒","唔怕攬炒"....因為就算班暴徒燒舖打人都唔關佢地事....
依家原來真係可以有機會自己"被攬炒",就立刻驚到唔想死.....

可能當時佢哋知道攬炒將會係中共2020年嘅國策啩!?

睇見香港人依家個衰樣,真係開心都嚟唔切

引用:
原帖由 請你說真話 於 2020-2-16 01:13 PM 發表

乜樓主你都需要政府救咩?

政府點救你法?
哦,我睇報紙 9成係黃既補習老師 問政府叫救命, 想問候下佢地姐

經過埋呢一疫,香港係咪可以正式收皮?
下一代年輕人點搞?你哋識得搞起香港嗎?

引用:
原帖由 imad 於 2020-2-16 08:44 PM 發表

哦,我睇報紙 9成係黃既補習老師 問政府叫救命, 想問候下佢地姐
有啲補習老師帶埋細路去暴動

成班7頭都唔知自己做梗乜,臉書叫咪去囉!🤭

引用:
原帖由 kglam98 於 2020-2-16 01:04 PM 發表

藍色人叫得大聲d喎
藍人叫政府救好正常啦,失業執笠啵

乜黃曱唔係想咁咩? 你冇叫三罷咩? 而家大把人冇野做,你地曱團唔係好支持咩? 仲咩叫政府救你?

引用:
原帖由 imad 於 2020-2-15 09:05 PM 發表
叫政府救你?

豪情壯志去左邊?
你講咗我想講既野.

小強成日話生於亂世, 攬炒救港.

依家咪一語成籤, 求仁得仁.

引用:
原帖由 4300dtns 於 2020-2-15 22:33 發表
旡聽過黃L叫政府救播,不過黃演員一人扮演數角,現時佢地係疫症船上既難民,其實佢地咁L憎香港同中國,响公海掉L晒D証件申請去咩國庇護都得喇!記得揸英美旗扮可憐,陳辭要慷慨激昂D呀! ...
真係有辦法取消中國國籍㗎~去公安部填表申請,網上都搞到㗎,中國籍出咗名好易取消,點解班仆街唔做?CIA對保留中國籍的人信任度會低一些……

引用:
原帖由 帶刺的橄欖枝 於 2020-2-16 11:12 PM 發表

真係有辦法取消中國國籍㗎~去公安部填表申請,網上都搞到㗎,中國籍出咗名好易取消,點解班仆街唔做?CIA對保留中國籍的人信任度會低一些…… ...
一早叫L左佢地走啦,响庶乃死,吾like中國,吾like香港,吾like警察,吾想做中國人,要求攬炒,咁既人種其實仲留响庶有咩意思呢?真係人中之龍既,出外國大把人爭住收佢地入藉,吾送!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]