• 瀏覽: 49,931
  • 回覆: 439
  • 追帖: 3
+27
沙田昨日(14/2)凌晨發生奪命交通意外,一輛紅的與一輛貨車相撞,造成兩死3傷,其中傷重死亡的30歲的士梁姓女乘客疑為商台DJ薛晉寧(阿檸)女友。【奪命車禍】沙田的士貨車猛撼2死3傷 的士男司機女乘客不治阿檸今日凌晨5點亦有在社交網

以後講嘢積下口德喇,咒人死全家,而家人哋未死全家你就死左個女友先
新聞來源連結:

https://www.hk01.com/即時娛樂/435106 ... p;utm_campaign=mama

做得商台都係YC多 車公真係好靈

引用:
原帖由 柒柒柒個陸 於 2020-2-15 05:23 PM 發表
開的士好多都藍絲,咁又靈唔靈?

RIP

生死有命

哈哈哈

引用:
原帖由 神經刀~ 於 2020-2-15 05:27 PM 發表

你講就係 我識9成的士佬係YC

係咪即係會殞情?

的士司機少有27歲咁後生, 係黃絲機會大好多
引用:
原帖由 神經刀~ 於 2020-2-15 05:27 PM 發表

引用:

唔論黃定藍,的士9嘅駕駛態度都應該得到報應!

引用:
原帖由 柒柒柒個陸 於 2020-2-15 05:23 PM 發表
人死如燈滅

天妒有情人

引用:
原帖由 Don't慌熊 於 2020-2-15 05:20 PM 發表
沙田昨日(14/2)凌晨發生奪命交通意外,一輛紅的與一輛貨車相撞,造成兩死3傷,其中傷重死亡的30歲的士梁姓女乘客疑為商台DJ薛晉寧(阿檸)女友。【奪命車禍】沙田的士貨車猛撼2死3傷 的士男司機女乘客不治阿檸今日凌晨5點亦有在社交網

...
可能佢嘅報應⋯⋯報係佢心愛嘅人身上。
唉,惡有惡報。

引用:
原帖由 武川耐富 於 2020-2-15 05:31 PM 發表

唔論黃定藍,的士9嘅駕駛態度都應該得到報應!
x2

引用:
原帖由 柒柒柒個陸 於 2020-2-15 05:30 PM 發表

你講就係 我識9成的士佬係YC
yc咁喜歡陰謀論、假設

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]