• 瀏覽: 49,169
  • 回覆: 19
  • 追帖: 1
+30
天係有眼的

有事就call黑醫護啦l
佢地到時扔棄你父母,都可能係為救佢咋!罷工救港人喎!

呢d趴街嘢,深美你隻死曱甴受啦!

引用:
原帖由 五毛笑死人 於 2020-2-15 03:22 PM 發表
留係郵輪可能仲安全
可能而家踎係度洗緊廁所

曱甴猛叫封關,猛叫黑醫護搗亂抗疫醫醫療戰線,而家現眼報了!

到時因保護裝備唔夠,攪到患病就唔好怨啦!

而家日本國內,都好多黃c在網上仇富緊船上班人,望佢地快d c

計唔有森美這大曱甴的親人喎,

報應!

正府應一視同仁,佢地就算返到黎香港,都應再隔多佢14日 

曱甴平時在大氣電波話香港政府怎衰怎唔好,比起民主地方差得遠,

而家父母俾民主日本困住,唔識吠喎

森美仲唔call譚文豪渣架直升機接佢返來!

引用:
原帖由 betterbetter 於 2020-2-15 03:49 PM 發表
他會不會號召黑衣人劫船?
黑衣人最叻係唔認父母,斷六親,
森美叫佢地幫手救父母呀!我估黑衣人叫佢折哀順變

引用:
原帖由 stabber 於 2020-2-15 04:12 PM 發表
支持橫濱碼頭工人罷工攬炒!
又係喎,供應飯那班前線好危險,應罷工救日本

森美會支持掛

所以死曱甴,平時把口唔好賤,唔燒到肉係度亂嗡老作害港人,而家報應啦!如日本班人好似香港黑醫護咁賤,玩罷工,睇你父母怎死!

引用:
原帖由 先生擔唔擔 於 2020-2-15 04:17 PM 發表
森美全家美國籍㗎。
呵,咁林鄭去接港人同佢父母無關囉

森美應去求特朗普喎

引用:
原帖由 傲骨 於 2020-2-15 04:20 PM 發表
而家支持全面封關
所以,班白痴曱甴同黑醫護講嘢根本冇經大腦,全被政府閉塞晒心智!

引用:
原帖由 日照雷門 於 2020-2-15 04:33 PM 發表

一定有,森美不孝,明知有疫症咪叫佢老逗老母豪比旅行社唔好去囉,做乜要上船,成日話自己醒,原來是柒頭
呢d抽政治水的死曱甴,屌政府時就扮先知,其實係事後孔明,
一到自己做就白膠痴的真人版囉!

引用:
原帖由 西部鬆弛的通道 於 2020-2-15 04:39 PM 發表
善惡到頭終有報
鬼叫佢在大氣電波成日妖言惑眾,毒害港青心智咩!

引用:
原帖由 雨中花花榴槤 於 2020-2-15 04:40 PM 發表
車公支靈簽真係靈驗。
一早講咗天網恢恢, 咁快有人現眼報。
係人都知支簽係講緊曱甴的,就算劉?強夾埋手,毒媒質落政府度都改不了事實,真的假不了!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]