• 瀏覽: 42,749
  • 回覆: 669
  • 追帖: 2
+13
引用:
原帖由 火爆判官 於 2020-2-15 12:10 PM 發表
多謝法官大人

$2000 咁抵玩, 我都想試下篤下九觀, 篤你老母十次都係兩皮野
雨傘篤法官
可能仲平丫

引用:
原帖由 火爆判官 於 2020-2-15 12:10 PM 發表
多謝法官大人

$2000 咁抵玩, 我都想試下篤下九觀, 篤你老母十次都係兩皮野
你誤會左, 戮警察就罰2000, 戮法官可能要坐2年

引用:
原帖由 NG3814 於 2020-2-15 12:19 PM 發表

篤條狗官老母三穴6000
三穴6OOO……只插小穴呢?幾多錢?
參考……深水埗插企街小穴都係百伍蚊!

我比2皮,你幫我篤林鄭月娥!

死狗官,俾啲撚樣篤幾下睇下你會唔會咁判😡

多謝9姑,傑青保護傘。

九官再現

法官我都想用遮戳下你🤔

引用:
原帖由 asimple 於 2020-2-15 11:59 AM 發表
去年7月14日反對修訂《逃犯條例》遊行後,沙田新城市廣場爆發激烈衝突事件,一名19歲青年以雨傘戳向警員胸口,即場被捕。他早前承認一項襲警罪,...

原來可以用遮戳條黑棺,跟住擲番兩千俾佢就得。

新聞來源連結:
http:/ ...
做吓樣監禁一個月都好吖~假髮狗

狗官話之前大英無案例參考,所以量刑用拮魚蛋作參考……篤魚蛋就8蚊左右……篤警察就…………嘻嘻……退庭

狗官當道  法治已死

引用:
原帖由 asimple 於 2020-2-15 11:59 AM 發表
去年7月14日反對修訂《逃犯條例》遊行後,沙田新城市廣場爆發激烈衝突事件,一名19歲青年以雨傘戳向警員胸口,即場被捕。他早前承認一項襲警罪,...

原來可以用遮戳條黑棺,跟住擲番兩千俾佢就得。

新聞來源連結:
http:/ ...
狗官
咁樣判
公眾點會服

引用:
原帖由 931931 於 2020-2-15 12:15 PM 發表
  嘩.......原來香港有2千蚊就可以襲警打人..... 

香港法冶食屎啦... 全球人都笑緊香港呢班法官..
咁又公平啲佢已經還押咗182日 控方告果條罪最多坐六個月 即係話就算個官判佢坐 佢都唔使入冊

襲警二千蚊,平過叫雞

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]