• 瀏覽: 28,360
  • 回覆: 184
  • 追帖: 1
+4
日本果隻郵輪真係離晒普啦
困係裏面遲早染病,如果真係想救人,就應該分批落船

引用:
原帖由 highwiseman 於 2020-2-15 03:13 AM 發表
新加坡天氣熱,但是冷氣機係擴散工具!
新加坡計程車司機開著冷氣行駛,接觸客人多中招!
在冷氣房開國際會議中招!
新加坡室內凍到抽筋

日本嘅官僚認為只要按程序辦事無藉口比人插就無問題, 就算可以對事情有幫助都唔會拐彎做嘢
引用:
原帖由 tony.hk 於 2020-2-15 03:32 PM 發表
日本果隻郵輪真係離晒普啦
困係裏面遲早染病,如果真係想救人,就應該分批落船

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2020-2-15 03:36 PM 發表
日本嘅官僚認為只要按程序辦事無藉口比人插就無問題, 就算可以對事情有幫助都唔會拐彎做嘢

(我知日本唔想病毒上岸)
如果一早案果班人住嘅樓層、活動範圍,分成高、中、低風險,然後再以百人一組落船,每組運去不同荒島隔離,
咁就唔會有咁多人感染,我估有3份2嘅人無事,但而家每日幾十人確疹,唔使一個月就全船人中招

引用:
原帖由 家中冰凍的採購 於 2020-2-15 12:50 PM 發表

當新加玻有1萬人確診後  醫護就會罷工 話政府抗疫不力
星加坡好細,10000人咁恐怖..

引用:
原帖由 日本北陸 於 2020-2-15 04:44 PM 發表

星加坡好細,10000人咁恐怖..
到時醫護人員都受感染 然後有幾個死亡,新加玻一定罷工

新加坡再次超越咗香港?
香港同新加坡都係太過依賴中國。
台灣好彩選咗蔡英文
被中國杯葛少咗中國人到訪
令疫情無咁嚴峻

引用:
原帖由 Tokyo2040 於 2020-2-15 03:35 PM 發表

新加坡室內凍到抽筋
睇花卉果個館凍呀.

引用:
原帖由 日本北陸 於 2020-2-15 04:55 PM 發表

睇花卉果個館凍呀.
Gardens by the Bay,凍到痴線

引用:
原帖由 Tokyo2040 於 2020-2-15 05:12 PM 發表

Gardens by the Bay,凍到痴線
但呢個景點幾好喎.

引用:
原帖由 EEC 於 2020-2-15 06:59 AM 發表
教會真係害死人......神的指意?
來自神的旨意,尾腳2010年盎格魯、撒克遜計劃→地球人類人口減半計劃實施中???如此滅絕人性,世界不好過了!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]