• 瀏覽: 1,041
  • 回覆: 21
依家香港一罩難求,特別係長康呢啲老人屋苑,班老人家好多已經無口睪出唔到街,卓悅尋日搵當區議員派口罩俾班居民,都要俾人狂插,facebook又俾人洗版
疫症面前仲要分黃藍,真係見到火都嚟

熱賣及精選
卓悅呢排算係咁,各零售商之中提供最多口罩,最緊要係真係良心價

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bennyyeungyeung 於 2020-2-14 07:56 PM 發表

依家香港一罩難求,特別係長康呢啲老人屋苑,班老人家好多已經無口睪出唔到街,卓悅尋日搵當區議員派口罩俾班居民,都要俾人狂插,facebook又俾人洗版
疫症面前仲要分黃藍,真係見到火都嚟 ...
佢已經分開兩日派,又搵民主黨又搵民建聯,都係要俾班拉登仔插,咁搞法以後D零售商不如少做少錯,唔出售唔派發全部留俾自己員工,咁就真扑街啦

回覆 引用 TOP

我阿媽話好在之前去卓悅排隊買到盒口罩,可以同老豆兩個再頂多一排,誠哥旗下無論係百佳定屈臣氏啲貨少到。。。。。。我真係未見過身邊有人買到

唔插先奇,出面炒緊價食水魚你出嚟免費派,下次分分鐘淋紅油。

引用:
原帖由 晚間強勁的壽包 於 2020-2-14 10:23 PM 發表

我阿媽話好在之前去卓悅排隊買到盒口罩,可以同老豆兩個再頂多一排,誠哥旗下無論係百佳定屈臣氏啲貨少到。。。。。。我真係未見過身邊有人買到 ...
係呀,安排得最衰係屈臣氏,貨少又安排差。

梗插啦!啲人囤貨賣炒價,你就免費派,影響佢地銷貨。唔搵人出嚟玩吓,佢地好快變🦀

回覆 引用 TOP

咁鐘意閙既人,點解唔去閙吓政府點解唔免費派,閙吓啲藥房點解賣咁貴,幫緊你哋仲樣樣要批評

回覆 引用 TOP

卓悅賣嘅口罩,酒精消毒液同消毒紙巾全部都係良心價,雖然我要返工次次都買唔到,都覺得佢哋今次抗疫事件上,真是好有heart

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mnopq67890 於 2020-2-15 04:09 PM 發表

係呀,安排得最衰係屈臣氏,貨少又安排差。
今鑊卓悅算係最有心做最多嘢嘅零售企業,只但係行左又俾人鬧,行右都俾人鬧,真係咩世界

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bennyyeungyeung 於 2020-2-14 07:56 PM 發表

疫症面前仲要分黃藍,真係見到火都嚟 ...
民建聯議員有咩問題,大佬呀人哋先係當區議員嚟,幫手派好正路,唔通要搵黃之鋒先得?!我驚黃之鋒派,啲公公婆婆會唔肯攞wor

今日有所謂"良心"代理商用緊$150一盒賣緊口罩俾香港人,啲人半夜就要冒雨排隊,又唔見啲人去鬧?!

疫症當前好似照妖鏡,卓悅呢啲真心做嘢幫大家嘅,相信除咗班是非不分嘅黃屍,大家都睇得到

引用:
原帖由 出入野性的P圖 於 2020-2-15 03:23 AM 發表

唔插先奇,出面炒緊價食水魚你出嚟免費派,下次分分鐘淋紅油。
咁卓悅啲價真係平過藥房多多

回覆 引用 TOP

見新聞青衣今日又有團體派口罩,其實香港唔同區仲有好多老人家同弱勢社群需要幫手

引用:
原帖由 ziwangliang 於 2020-2-16 05:53 PM 發表

見新聞青衣今日又有團體派口罩,其實香港唔同區仲有好多老人家同弱勢社群需要幫手
卓悅早前有做專場照顧前線消防、救護、醫護人員、「殘疾人士」,睇得出佢哋有心想幫助弱勢社群,不過細節安排上可以再做好啲

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]