• 瀏覽: 34,604
  • 回覆: 199
  • 追帖: 2
+7
大佬合合口罩幾百元先一合、買了口罩後邊有錢買衫呀!

引用:
原帖由 uturn2 於 2020-2-14 07:56 PM 發表
今年情人節,我老婆都冇買衫。
響台灣用🇹🇼幣125蚊買了一個罩戴。
我就覺得應節加浪漫。
越睇個罩越靚🥰
我條女就無咁,
罩都無就上我屋企。

引用:
原帖由 核心失控的羔羊 於 2020-2-16 02:13 AM 發表

你算老幾,防疫不力你話係就係?死7頭
咁又咁講,你話唔係就唔係?
你又係老幾呢?

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-2-14 05:57 PM 發表
攬炒係冇生意, 收入減, 裁員etc架啦

唔通做唔切, 請人, 加人工咩

60成人支持架ma
嗱!比所謂黃圈黃屍曱甴及支持佢地既人知道咪叫攬炒下三罷三停既結果,罷工(無工開),罷巿(無生意),罷課(無學返)下,睇下仲有無黃圈整個經濟區照起香港750萬人一個月生活費? 
李黃瓜都唔屌你啦! 咪講泛民老黎四大1賣國賊,黃痴瘋都賣口1罩詐騙淘利供樓啦。

巨瓜:老豆,佢地叫減租喎

我有上網買, 不過收到好怕有病毒🦠殘留,試完又要衝涼冼頭太煩,放棄

D黃c勇武無L用,成q日話攬炒,炒左幾個月都唔成功,而家老美自己玩生化,就玩到香港仆哂直,唔怪得要炒咗班勇武

不曬罷工啦,已經自動關門及炒人啦

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-2-14 06:25 PM 發表
已被7婆治到機乎全民沒錢消費 
李腦mo失業未?記住搵工黨同職工盟追數

時裝店,特別係名牌,主要係做大陸客生意,所以示威開始佢地生意已經跌好多,肺炎只係雪上加霜。

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-2-14 05:57 PM 發表

60成人支持架ma
黑暴大勝,攬炒成功,香港已是第三世界地區

成功攬炒,好嘢。

馬斯洛需求層次論都講咗啦。最底嗰層嘅衣食住行吖嘛都未搞掂做咩要提我ge需要啫

引用:

60成人支持架ma
講得好!不能同意更多

40%港人被「民主、自由、人權」了,後來黑醫護仲擺工攬炒埋所有香港病人,而澳門沒有反修例事件,100%全部中國人因為疫情經濟都轉差,真係英媽美爸好想見到。

疫情快d 過去,只想有以前比較好的收入,而家吊緊鹽水,冇錢剩啊!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]