• 瀏覽: 40,056
  • 回覆: 306
+6
哩班都係為市民服務個羣醫護,醫管局失職在先,比人插都應該。
但係醫護都要明白,臨時宿舍要立刻準傋完美比你地入住,政府未必能夠即時做到。
係,,,相裡面D環境係不可能接受比你地入住,相信大部份人都同意,但係咪間間房都噤差呀,係就大家都無話可說,若然吾係間間都如相中情況,你係哩個時勢做D噤嘅嘢,你係咪又係度玩挑撥呀,香港重未夠亂,重未夠嘈吵咩?
你地吾滿意可以即時同院/局/上司投訴,而家吾係無渠導比你,亦吾係你投訴院/局/上司都吾理吖嘛!你地使吾使重係都搞屎搞棍,小事化大呀!
你地揾區2員揾生果除佐多Q餘之外,結果咪一樣,政府都係會執好間房比你地入去住!
區2員吾係管你哩D投訴咖,白痴,你地都吾細咖哪,重未知點做!

引用:
原帖由 super2030 於 2020-2-14 05:21 PM 發表
點解以前無人出聲,搵人修理,呢個時候了出來又想玩分化攪破壞
黑醫護真係賤,宿舍一向都係黑醫護畜牲住宿嘅地方

引用:
原帖由 棉花木有糖 於 2020-2-14 05:09 PM 發表
新型冠狀病毒肺炎疫情持續,不少曾接觸確診患者醫護人員入住醫院宿舍,以免將病毒帶回家中。當中屯門醫院昨日(13日)提供的護士宿舍環境惡劣,被指牀褥滿佈污跡、地面鋪滿灰塵,水龍頭「開足十分鐘都係鏽水」。一度被安排入住該宿舍的護士直言「坐監都無咁差」。屯門醫院就事件致歉,即時作出補救措施。

https://fs.mingpao.com/ins/20200214/s00001/90efc8d704f4e ...
新西聯網成班物管FMO炒得啦

引用:
原帖由 香江大才子 於 2020-2-14 05:18 PM 發表
香港醫護真係好慘, 完全得唔到基本既尊重
叫佢哋尊重下香港人尊重下人類好過啦!

引用:
原帖由 CupidHong 於 2020-2-14 05:25 PM 發表
, 水龍頭出咖啡,我都係第一次見
洗完水缸

香港特區優秀公務員團隊,當中冗員,尸位素餐之流真係為數不少,可能高級管理層更不少!

引用:
原帖由 棉花木有糖 於 2020-2-14 17:09 發表
新型冠狀病毒肺炎疫情持續,不少曾接觸確診患者醫護人員入住醫院宿舍,以免將病毒帶回家中。當中屯門醫院昨日(13日)提供的護士宿舍環境惡劣,被指牀褥滿佈污跡、地面鋪滿灰塵,水龍頭「開足十分鐘都係鏽水」。一度被安排入住該宿舍的護士直言「坐監都無咁差」。屯門醫院就事件致歉,即時作出補救措施。

https://fs.mingpao.com/ins/20200214/s00001/90efc8d704f4e ...
黑衣護破壞了暉明樓,其他地方區議員反對你們入住宿舍,怪只好怪你們逢政府必反。

引用:
原帖由 香江大才子 於 2020-2-14 05:18 PM 發表
香港醫護真係好慘, 完全得唔到基本既尊重
仲唔拿拿臨罷工抗議?有冇攪撚錯呀?呢D地方俾狗住架!你地咁撚高尚點可以住!

好恐怖

啱黑醫護飲

引用:
原帖由 ulu888 於 2020-2-14 06:10 PM 發表
咁嘅待遇,物資又被特權人士搶晒,口罩都要自己買,仲要曰曰被人抹黑鬧黑醫真可憐
前幾日先話政府收埋大量口罩唔派比市民, 依家又吹到口罩都要自己買, 搬籠門搬到咁出彩

引用:
原帖由 wsd_noel 於 2020-2-14 05:38 PM 發表
醫管局高層自肥, 唔係第一次聽, 找醫管局投訴有用麻, 唔係都唔洗咁多醫護罷工, 高層冷氣房數銀紙, 前線就入戰場, 俾支槍得3發子彈, 叫你慳住用, 唔好返來問人拿 ...
高層自肥????...................生草藥...!!!!

每件事只會投訴, 唔怪得香港變成咁

女黑E䕶叔射環境太惡劣?是否太多用過𨳊粒同精液味太濃?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]