• 瀏覽: 39,965
  • 回覆: 306
+6
引用:
原帖由 erectdick 於 2020-2-14 05:31 PM 發表
這個陳肇始都要出嚟解解?錯誤出係邊過環節。其實我在威院都見過護長要手拖住個清潔工去清潔工作房間位置確認?暈!真看不見自己負責工作區很髒亂嗎?更換分隔病床的布簾時從不會移開病人。病飲用水放置於病人用廁所傍邊低位。好像要激勵病人早d脫離病房!
...
支持

個洗手盤立立靚既,係咪傳說中既古惑洗手盤。

呢間酒店相當污漕,4星級都冇,又冇room service,要自己清潔,點渡假呀?

做高層有幾多個有良心呀淨係識計住自己個分紅姐理九得你死呀

引用:
原帖由 棉花木有糖 於 2020-2-14 05:09 PM 發表
新型冠狀病毒肺炎疫情持續,不少曾接觸確診患者醫護人員入住醫院宿舍,以免將病毒帶回家中。當中屯門醫院昨日(13日)提供的護士宿舍環境惡劣,被指牀褥滿佈污跡、地面鋪滿灰塵,水龍頭「開足十分鐘都係鏽水」。一度被安排入住該宿舍的護士直言「坐監都無咁差」。屯門醫院就事件致歉,即時作出補救措施。

https://fs.mingpao.com/ins/20200214/s00001/90efc8d704f4e ...
想比你哋住新公屋,但曱甴擲汽油彈唔比你哋住,找美孚地方給你們休息又比人反對,咁唯有比啲棄址宿舍你哋住,要怪請問蒼天點解曱甴傻佬反中人當度

同院方講房間衛生問題,相信會馬上處理,但偏偏向區已完投訴而唔係向院方投訴,黑醫護又想添煩添亂

引用:
原帖由 棉花木有糖 於 2020-2-14 05:09 PM 發表
新型冠狀病毒肺炎疫情持續,不少曾接觸確診患者醫護人員入住醫院宿舍,以免將病毒帶回家中。當中屯門醫院昨日(13日)提供的護士宿舍環境惡劣,被指牀褥滿佈污跡、地面鋪滿灰塵,水龍頭「開足十分鐘都係鏽水」。一度被安排入住該宿舍的護士直言「坐監都無咁差」。屯門醫院就事件致歉,即時作出補救措施。

https://fs.mingpao.com/ins/20200214/s00001/90efc8d704f4e ...
醫管局係獨立,又關政府事?
你呵屎唔出,又要關政府事?

引用:
原帖由 dealyou 於 2020-2-14 05:34 PM 發表
黑醫護:只要可以打擊到政府管治,我地就會做
其實係向醫管局投訴啊,咁大個人,讀咁多書都唔識!唔好再為政府添煩添亂啦!
咪係!武漢李文亮,有疫情就同醫管委反映啦!響朋友圈吹有乜用?一個簽曬名認罪嘅罪犯仲要比人捧上天,你話係咪神奇

明顯係壞左, 咪搵人去修理。
唔駛報新聞啦。

我唔太信sorry
而家d 人send 個錄音出嚟就可以係習總
Send 張相正淨係對住水龍頭就係醫院
其實,真假睇既人聽既人自己會分晰
反而,整出嚟個人居心係咩

點解?

一早有的設備冇可能會咁
一直唔用唔跟唔改完全係醫院問題

黑醫務做黑宿舍

引用:

多謝你哋班野囉!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]