• 瀏覽: 32,753
  • 回覆: 580
如果貪玩可以減刑,那以後強姦非禮案都應該要減刑,因為犯案者都是貪玩

熱賣及精選
引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2020-2-14 05:01 PM 發表

有咁多野好玩唔玩, 去玩汽油彈?
咁鍾意玩就送佢入去赤柱玩啦!

回覆 引用 TOP

人渣暴徒抵你有今日

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 raymondroy 於 2020-2-14 08:26 PM 發表

擲汽油彈.....貪玩
坐監仲好玩
究竟是貪玩定貪錢呀?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2020-2-14 16:59 發表

17歲兼職鋼琴老師涉於上月29日在葵涌警署近停車場閘入口向警署投擲汽油彈,被控一項縱火罪,今於粉嶺裁判法院再次被拒保釋,將還柙至4月2日於西...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20200214/_2020021416043879797.jpg

貪玩
擲汽油彈可以話貪玩來抗辯,真係香港先有。
希望法官可以嚴懲這些惡人 ...
唔係化?貪玩呢個都可以做解釋?作都作得認真啲好唔好!

Thomas Alva EDISON,
An American great entrepreneur ,  died 1931

回覆 引用 TOP

唔應該坐監算,應該用汽油彈燒番佢

回覆 引用 TOP

曱甴被捕後總有千萬個低能理由想脫罪⋯⋯一定要重判昵類暴徒,咁貪玩,你個仆街唔入你老豆老母間房掉汽油彈?😡😡😡

回覆 引用 TOP

坐監仲好玩快啲入去

回覆 引用 TOP

貪玩就啱啦入監獄好好玩

菊花仲好玩

回覆 引用 TOP

汁番梘,有排佢玩。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 76904yp 於 2020-2-15 07:55 AM 發表

貪玩就啱啦入監獄好好玩
座咗監之後分分鐘呢一世都冇得玩.

兼且,還有機會日後接受"打籐"呢個刑罰.

由HKBDB,直到現在既香港討論區,已經做o左(二十年)左右既巴士迷!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2020-2-14 04:59 PM 發表

17歲兼職鋼琴老師涉於上月29日在葵涌警署近停車場閘入口向警署投擲汽油彈,被控一項縱火罪,今於粉嶺裁判法院再次被拒保釋,將還柙至4月2日於西...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20200214/_2020021416043879797.jpg

貪玩
擲汽油彈可以話貪玩來抗辯,真係香港先有。
希望法官可以嚴懲這些惡人 ...
桶人一刀都係因為貪玩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Duncan_Nadal 於 2020-2-15 08:26 AM 發表

政棍煓惑他人犯罪,罪加一等

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]