• 瀏覽: 35,631
  • 回覆: 580
+9
入去幫手 整口罩啦

可能佢聽聞坐監好好玩,所以咪去試下!

貪玩
腦 發炎

抵死

叫佢企定係屋企,比人掉汽油彈咪無數囉!

犯法係要付出代價

搵個愛滋男通去坑渠唔通咁又叫貪玩呀

引用:
原帖由 jiraiyas 於 2020-2-14 05:04 PM 發表
17歲擲汽油彈叫貪玩! 3歳果時就得
冇人call up嘅話佢貪玩。有嘅話有主謀。佢call up?

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2020-2-14 05:01 PM 發表
有咁多野好玩唔玩, 去玩汽油彈?
今次佢真係玩出火
抵死

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2020-2-14 04:59 PM 發表
17歲兼職鋼琴老師涉於上月29日在葵涌警署近停車場閘入口向警署投擲汽油彈,被控一項縱火罪,今於粉嶺裁判法院再次被拒保釋,將還柙至4月2日於西...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20200214/_2020021416043879797.jpg

貪玩
擲汽油彈可以話貪玩來抗辯,真係香港先有。
希望法官可以嚴懲這些惡人 ...
貪玩都可以掟汽油彈,如果唔係貪玩咪要掟原子彈?呢個畜牲要不人道毀滅先得嘞

好不安 重判唔該

入冊之後, 有排玩.

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2020-2-14 04:59 PM 發表
17歲兼職鋼琴老師涉於上月29日在葵涌警署近停車場閘入口向警署投擲汽油彈,被控一項縱火罪,今於粉嶺裁判法院再次被拒保釋,將還柙至4月2日於西...

貪玩
擲汽油彈可以話貪玩來抗辯,真係香港先有。
希望法官可以嚴懲這些惡人 ...
要玩就向父母擲丫ma,佢真係當人低能既咩!
坐返幾年仲好玩呀!😂

曱甴柢L死!!!

引用:
原帖由 光棍man 於 2020-2-14 05:50 PM 發表

希望係連登🐷
仲以為好好玩, 心諗判社服就了事吧
過多3、5、7年就知道自己當初有幾on9

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]