• 瀏覽: 32,624
  • 回覆: 580
引用:
原帖由 Henrywu18 於 2020-2-14 04:59 PM 發表

17歲兼職鋼琴老師涉於上月29日在葵涌警署近停車場閘入口向警署投擲汽油彈,被控一項縱火罪,今於粉嶺裁判法院再次被拒保釋,將還柙至4月2日於西...

貪玩
擲汽油彈可以話貪玩來抗辯,真係香港先有。
希望法官可以嚴懲這些惡人 ...
咁有時法官都會貪玩判佢最高刑罰嘅

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 LX8000 於 2020-2-15 12:32 AM 發表

攞明係個辯護律師玩佢想佢死啦,17歲用貪玩做理由想打甩驚署門口摘氣油彈,今次又睇假髮點判
可能黃官心諗: 屌, 如果要我輕判, 你都作啲合理既原因啦.

回覆 引用 TOP

兼職教琴老師,咪等於冇讀書冇做工囉。

食白粉都好好玩㗎 點解唔玩食白粉呀

為國為民,俠之大者

回覆 引用 TOP

兼職教琴,全職曱甴又點會用貪玩嚟形容呢。

球壇笑匠
人人喊打

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2020-2-14 04:59 PM 發表

17歲兼職鋼琴老師涉於上月29日在葵涌警署近停車場閘入口向警署投擲汽油彈,被控一項縱火罪,今於粉嶺裁判法院再次被拒保釋,將還柙至4月2日於西...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20200214/_2020021416043879797.jpg

貪玩
呢次就貪玩放火,如果輕判,  下次就有年輕人貪玩去強姦, 殺人, 打劫

回覆 引用 TOP

咁貪玩, 咪入監倉, 比個屎忽人哋玩下囉。

回覆 引用 TOP

咩野叫做兼職教琴? 又係想呃啲細路女,非禮下嗰啲衰嘢囉。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lmkandy 於 2020-2-14 05:07 PM 發表

17歲仲貪玩?信都智商有問題
唔關歲數事, 係物種嘅問題.
得閒上YT 問下D曱甴 Video, 都係行嚟行去唔知做咩鳩咁.

回覆 引用 TOP

最少5年

回覆 引用 TOP

貪玩?可以玩下菊花傑

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2020/2/14 16:59 發表

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20200214/_2020021416043879797.jpg

貪玩
17歲?
教琴?
考到第幾級?
天才?

回覆 引用 TOP

佢個樣總笑得好開心喎

------------------------------------
免責聲明: 本人於香港討論區發表的所有文章,圖片、聲音、影片、超連結或其他,純屬吹水/九嗡, 絕不可以做為任何投資或買入賣出之參考。所有投資買賣須自行決定,自行負責。

回覆 引用 TOP

張子強葉繼歡當初何嘗唔係貪玩當賊扮呢

回覆 引用 TOP

我貪玩剪咗佢條J又得唔得呢?
17歲既然連可唔可以做都唔識,咁入監房學識佢啦!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]