• 瀏覽: 1,095
  • 回覆: 29
武漢肺炎疫情嚴峻,不過馬會連日來的措施則普遍贏得外界掌聲,除了果斷決定將全港共101間投注站全部無限期關閉,以免人群聚集加速病毒散播外,亦將所有賽事改為「半閉門作賽」,成功在這惡劣環境下維持馬照跑,與政府的舉棋不定有強烈對比。 這天(14日)情人節,馬會行政總裁應家柏亦向全體...

感謝馬會
感謝各關鍵時刻幫香港嘅香港人

新聞來源連結:
https://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20200214&s=10860680&a=60598420

熱賣及精選
應家柏能夠長居要職係有原因既

淫鄭8婆唔屎冇用

回覆 引用 TOP

淫鄭8婆永遠too late too little
唔逼到埋牆角永遠唔認衰就範
Precaution變postcaution
呀習近平你見字真係郁9咗佢啦
而家佢做定我地做呀屌~

回覆 引用 TOP

林太同馬會單曬眼,拉曬衫都睇唔到。配過d眼鏡啦。舊年九巴單case都見到手影啦。政府唔可以開先河,由馬會出面出錢。

引用:
原帖由 erectdick 於 2020-2-14 06:53 PM 發表

林太同馬會單曬眼,拉曬衫都睇唔到。配過d眼鏡啦。舊年九巴單case都見到手影啦。政府唔可以開先河,由馬會出面出錢。
扯旗兄唔使幫佢兜喇~

引用:
原帖由 淫賤聯 於 2020-2-14 06:59 PM 發表

扯旗兄唔使幫佢兜喇~
港英年代統治香港嘅四大,馬會,匯豐,怡和,港督。
因為馬會會長是軍頭。而香港而家亂左套,表面林鄭,實際人大,中聯辦,林太,馬會軍頭無得入列。

引用:
原帖由 聖利aaron 於 2020-2-14 04:43 PM 發表

應家柏能夠長居要職係有原因既
搵佢做正凸手,淋病做副凸手

人無恥便無敵!
馬會黑錢賽馬交換平台

回覆 引用 TOP

要求每一戶口十個口罩

引用:
原帖由 erectdick 於 2020-2-14 07:14 PM 發表

港英年代統治香港嘅四大,馬會,匯豐,怡和,港督。
因為馬會會長是軍頭。而香港而家亂左套,表面林鄭,實際人大,中聯辦,林太,馬會軍頭無得入列。
...
單乜眼吖~
成日幫主子幻想護航~
係派就自己一早派咗啦~

政改三人組譚志源~特9個pok kai安插你入馬會幫佢個pok kai控制呀??

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 淫賤聯 於 2020-2-14 04:38 PM 發表

武漢肺炎疫情嚴峻,不過馬會連日來的措施則普遍贏得外界掌聲,除了果斷決定將全港共101間投注站全部無限期關閉,以免人群聚集加速病毒散播外,亦將所有賽事改為「半閉門作賽」,成功在這惡劣環境下維持馬照跑,與政府的舉棋不定有強烈對比。 這天(14日)情人節,馬會行政總裁應家柏亦向全體...
...
會唔會向港府追究損失?唔開一日可能少百萬收入,咁停一個月真係好甘...

引用:
原帖由 simonfdf 於 2020-2-14 08:02 PM 發表

要求每一戶口十個口罩
捐7500萬俾NGO,可能就是金多寶獎金。所以再開時可能金多寶由0開始。

回覆 引用 TOP

馬會戶口無口罩?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]