• 瀏覽: 8,803
  • 回覆: 146
+4
咪又係要求阿爺提供口罩

好難解讀, 究竟佢想講乜
學撚埋晒黃瓜講嘢方式

肺炎都驚點保護?

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2020-2-15 10:03 AM 發表

你重想香港人信邊個?
廿幾日內被幾百人猛增到6、7萬人........即係話傳染力重勁過鼠疫!

隱瞞疫情,防疫不力,搞到香港一鑊泡.....重有臉話其他人?! ...
你冇判斷能力?咩應該信,咩應該吾信你唔知?老師冇教,老豆老母冇教?sorry, 請問你智商?其實一個人係邊度都好,都係靠自己喎。呢個係基本喎,你連做人能力都冇,政治層面你未夠班。
林鄭會同你搶米,搶口罩,搶廁紙?ching 怪人先怪己。
隱瞞系數學題,基本統計學,excel 所有函式都有,你睇唔到就怨人地。都唔知話你儍到透定可愛。

喱種語言..... 風涼話 

引用:
原帖由 Puke007 於 2020-2-15 10:36 AM 發表

你冇判斷能力?咩應該信,咩應該吾信你唔知?老師冇教,老豆老母冇教?sorry, 請問你智商?其實一個人係邊度都好,都係靠自己喎。呢個係基本喎,你連做人能力都冇,政治層面你未夠班。
林鄭會同你搶米,搶口罩,搶廁紙?ching 怪人先怪己。
隱瞞系數學題,基本統計學,excel 所有函式都有,你睇唔到就怨人地。都唔知話你儍到透定可愛。 ...
所以中共就要隱瞞疫情、防疫不力,搞到以萬計人中招,
重累到香港人就要搶口罩、搶米、搶廁紙........?

呢啲就叫安定繁榮?

條友最仆街玩單打,又唔敢咁直接,仲衰撚過陳四萬

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2020-2-14 10:57 PM 發表

示威者搞左半年,香港人都未駛搶口罩、搶米、搶廁紙、.........

中共狗官一次隱瞞疫情,防疫不力,香港即時一鑊熟.......
香港人睇怕都應該吊九中共狗官祖宗十八代了吧! ...
要出手了?
何時將香港搬去安全地方? 一個可以任何時間/環境下都可供給香港所需。
期待神仙的行動。

罷工救港??

牆頭草,兩邊擺,真小人。

疫症期間,黑衣曱甴仲不斷堵路、破壞、掟汽油彈嚟保護香港

呢條大漢奸

引用:
原帖由 鐘覺霧 於 2020-2-14 03:27 PM 發表
不要用肺說話,"具體"說明怎樣保護法?
講太清楚就可餡架啦

為三角有眼組織服務D人係咁講野㗎啦.   拜拜鬍鬚  月球裡面班兔仔和地球裡面班朋友 已準備就緒.  鬍鬚你還是走得快好世界

引用:
原帖由 michaelsh 於 2020-2-15 10:52 AM 發表

要出手了?
何時將香港搬去安全地方? 一個可以任何時間/環境下都可供給香港所需。
期待神仙的行動。
邊個日日係度又黑暴、黑護.....?

咁黑共點計?

我只係知道過去半年就算打到天昏,我都可以係絕大多數時間去香港絕大部分地方,生活物資無缺,想要乜都可以去買!

但中共狗隱瞞疫情,防疫不力,搞到香港即時一鑊熟.......要搶口罩、搶米、搶廁紙、.........平時街都唔敢出.......

我而家吊九緊中共狗官祖宗十八代!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]