• 瀏覽: 20,646
  • 回覆: 379
  • 追帖: 1
+8
引用:
原帖由 mansek 於 2020-2-14 02:42 PM 發表
新冠肺炎至今未知病毒源頭,令許多動物都成為懷疑對象。在浙江溫州永嘉縣的黃山村,政府以村內出現確診病例,為免疫情擴大為由,下令捕殺全村的流浪狗,連帶不少有人飼養的狗隻亦被打死。網民批評村政府思維落後兼愚昧,促請上級部門撤查。

網傳片段顯示,村政府人員將一隻白色小狗拉到路邊,將牠綁好後,隨即拿出一支長木棍扑向牠的頭部。小狗不斷發出悲鳴,嘗試站起來但未有成功,直至斷氣。知情者透露,黃山村在周一(1 ...
大陸關門打狗,
香港關門打曱甴.

香港居民再確診 政府又唔見派人打撚死河童 

順便打死埋啲曱甴

源頭當然係枝拿人 仲會人傳人
殺曬佢地就岩

樓主冇睇過新聞定係扮唔知?
一直話相信係蝙蝠傳黎
當呢次唔知
豬流感, 禽流感, 豬瘟, 瘋牛症, 中東呼吸症(駱駝)........AIDS
好鬼多病毒都係動物傳黎
唔知就睇多D true news 同戒睇毒果大紀元立場呢類fake news

引用:
原帖由 mansek 於 2020-2-14 02:42 PM 發表
新冠肺炎至今未知病毒源頭,令許多動物都成為懷疑對象。在浙江溫州永嘉縣的黃山村,政府以村內出現確診病例,為免疫情擴大為由,下令捕殺全村的流浪狗,連帶不少有人飼養的狗隻亦被打死。網民批評村政府思維落後兼愚昧,促請上級部門撤查。

網傳片段顯示,村政府人員將一隻白色小狗拉到路邊,將牠綁好後,隨即拿出一支長木棍扑向牠的頭部。小狗不斷發出悲鳴,嘗試站起來但未有成功,直至斷氣。知情者透露,黃山村在周一(1 ...
今日青龍頭豪景花園,都有同類事件,唔通有住戶自知中毒,又唔去求醫??CHP快D去豪景,地氈式搜查啦~

乜都瀨啲狗…🙄
科學少少好唔好

早一個月北京 都發生個類似

之後d主人殺晒自己d狗

引用:

人類本是最邪惡的

好過份,
為何不打死這些高官禍首先?
而是殺害弱小無能的?

引用:
原帖由 習總精囊 於 2020-2-14 02:53 PM 發表

強國呢啲鬼地方,莫講話人啦,連狗都唔適合住
咁你又住,又飲強國水?

來生不做大陸狗!

全世界人,不想發生,為了大家市民安心,逼得不意,
雞,狗,豬,都是受害者,最大受害者是人類

會有報應的呀

大陸人真係痴撚線!!!!!!!
點解唔打撚死班食野味既冚家剷?
班撚樣都應該帶毒

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]