• 瀏覽: 19,270
  • 回覆: 201
+18
又有二十幾個condom.

引用:
原帖由 skyeyes 於 2020-2-14 02:49 PM 發表

林卓廷好人嚟㗎
瞓著咗嗰陣可能係

拉到全部送去鑽石公主號嘆世界

引用:
原帖由 Puke007 於 2020-2-14 02:26 PM 發表
個號召網民,次次吹完雞,自己又吾到埸。
警隊吾專業者 網上吹雞 吾拉人!個個吹完雞行左去  咩事都冇

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2020-2-14 03:06 PM 發表
『至晚上九時許,大約有一百名戴口罩的市民及黑衣人於上址聚集,並沿豐盛街遊行轉入斧山道,有人邊行邊揮動「光復香港」的旗幟,並高呼口號』
啲手足去晒邊
排隊買口罩 ...
D手足上網賣口罩
咁要等人O地收工先有得交收
所以夜晚咪黎唔到囉

香港政府/警察,唔好再用家教式去管治社會!按國際標準,堵路,破壞公物,破壞交通設施,公眾地方傷人,放火應該開鎗射殺(已經有7個月警告)。生擒呢D社會垃圾冇用!

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-2-14 02:29 PM 發表
許多人都自誇樂善好施,對有需要人士絕不推辭,但當有需要人士真的來到自己家門口,「好心人」卻又立即食言、翻臉。
你講緊何搵屍嗎?

引用:
原帖由 Ed0409 於 2020-2-14 03:36 PM 發表

D手足上網賣口罩
咁要等人O地收工先有得交收
所以夜晚咪黎唔到囉
咁即係又係黑警太可惡,咁早清場

引用:
原帖由 ka626168 於 2020-2-14 02:30 PM 發表
點解呢排咁多區議🐶被捕?
蓄意被捕🉑打响政治本錢?
被捕果d 唔係本區垃圾議員,係黃大仙其他區既。
淫主黨主席胡至矮同佢契弟胡至賤係呢區
不過佢兩隻精人出口,等d 笨七走黎。
Anyway,  果晚8:00pm 無lala d 曱甴又狗叫,以為狗叫10點又番生。好在係低能曱甴反坑疫暴動。Thank you 晒d 阿sir 又幫我地捉左廿幾隻廢物。等佢地入冊做反面教材。

拉哂班垃圾啦...唔該

引用:
原帖由 Puke007 於 2020-2-14 02:26 PM 發表
個號召網民,次次吹完雞,自己又吾到埸。
傻仔先聽吹雞去暴動, 而家冇錢收, 吹雞果個都唔知係唔係警察黎

引用:
原帖由 利記海鮮 於 2020-2-14 03:28 PM 發表

你睇唔到721個時佢受左重傷咩,隻手包到斷左咁滯
嗰陣啲道具部手足,有budget落力啲
依家無budget,啲製作係差啲。

引用:
原帖由 SandyBB1995_2 於 2020-2-14 02:19 PM 發表
東九龍普通科門診診所,被指定為有關診所後,有市民於前晚發起抗議行動,在富山邨平台聚集遊行,其後演變為堵路,警方出動大批防暴驅散清場,共拘捕二十八名男女。

抗議遊行於前晚約八時有人於網上號召,呼籲於市民在黃大仙富山邨平台集會。至晚上九時許,大約有一百名戴口罩的市民及黑衣人於上址聚集,並沿豐盛街遊行轉入斧山道,有人邊行邊揮動「光復香港」的旗幟,並高呼口號,而富山邨對開一直有警車戒備。至晚上近十時,示 ...
富山老化屋村住得都係藍絲,政府攪出哩,反對好正常,

引用:
原帖由 利記海鮮 於 2020-2-14 03:28 PM 發表

你睇唔到721個時佢受左重傷咩,隻手包到斷左咁滯
第二日都無事,蕃茄醬當血漿。dklm

車公顯靈,希望曱甴早日歸西。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]