• 瀏覽: 5,813
  • 回覆: 169
引用:
原帖由 bomdhead 於 2020-2-14 08:49 PM 發表

大小奶唔撚好喺度扯開話題啦!
佢係白咭精神病人, 近來又冇食藥.

人生有很多沒有道理的事情                这里是中国
預料之內的事沒有發生                     This is China
預料之外的事卻發生了                  中国 - 最炫民族风
如是我聞 必作如是觀
引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2020-2-14 07:45 PM 發表

林鄭做咗幾十年公務員, 薪高糧準竟然在香港冇買樓, 公務員買樓係有津貼的, 根本好似係政府半賣半送, 一個在香港冇物業的人, 對香港的忠誠度有幾多, 真係心裡有數. ...
林鄭全家英國籍 哈哈哈

政府工改日薪就好了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2020-2-14 08:37 PM 發表

最成功的特首係煲呔曾, 佢任內乜都唔做, 不做不錯, 佢傍住富豪飲飲食食坐遊艇.
無錯
所以攪攪佢
仲要最後畀佢上訴得直

回覆 引用 TOP

唔搞死班犯民狗,換邊個做特首都一樣!

引用:
原帖由 你封我唔到 於 2020-2-14 09:20 PM 發表

唔搞死班犯民狗,換邊個做特首都一樣!
唔搞死班五毛奶共狗,換邊個做特首都一樣!

引用:
原帖由 kingscollege007 於 2020-2-14 09:22 PM 發表

唔搞死班五毛奶共狗,換邊個做特首都一樣!
共產黨執政,睇下邊個俾人搞死先?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2020-2-14 09:03 PM 發表

今年9月係立法會選舉, 時間緊迫要換都換唔切, 特首個位邊個做都死.
建制有4成鐵票, 比例代表制係輸唔死, 而且區議會選出一批垃圾, 有目共睹, 如果香港選民個個都係弱智, 咁香港係自作自受. ...
區選睇選民投票失控已經非常清晰針對林鄭政府,如果立法會多數議席被泛民控制,香港將會墮入黑暗深淵!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kingscollege007 於 2020-2-14 09:08 PM 發表

林鄭全家英國籍 哈哈哈
中共竟然搵個含家英國藉的人做特首,難怪會敗到一塌糊塗

回覆 引用 TOP

遲D準備換人嘞!身邊的廢人遲早要換!乜嘢叫做無嘢好做,只有譴責!遠在天邊的習總,卻對淋病的工作表現加以肯定!支持!

回覆 引用 TOP

胡錦濤當年的魯莽決策換咗董建華, 令犯民政棍食髓知味有合理期望鑊鑊都可以換特首, 胡錦濤的胡撚圖決定已經寫入中共黨史內, 給印一隻黑豬仔.
董建華後來成為政協副主席, 即係中共中央係平反咗董建華當年的落馬係錯誤的, 歷史絕對不可以重複犯錯, 除非林鄭自己燒炭自殺, 否則佢一定要做完特首的5年任期.
香港唔係民選政府, 所以女人唔可以做特首, 因為女人天生膽小怕事, 男人可做強人, 男人身上有碌嘢, 可以製造大量睪丸酮令男人變得兇狠, 對抗外來壓力挑戰.

人生有很多沒有道理的事情                这里是中国
預料之內的事沒有發生                     This is China
預料之外的事卻發生了                  中国 - 最炫民族风
如是我聞 必作如是觀
引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2020-2-14 22:22 發表

胡錦濤當年的魯莽決策換咗董建華, 令犯民政棍食髓知味有合理期望鑊鑊都可以換特首, 胡錦濤的胡撚圖決定已經寫入中共黨史內, 給印一隻黑豬仔.
董建華後來成為政協副主席, 即係中共中央係平反咗董建華當年的落馬係錯誤的, 歷史絕對不可以重複犯錯, 除非林鄭自己燒炭自殺, 否則佢一定要做完特首的5年任期.
香港唔係民選政府, 所以女人唔可以做特首, 因為女人天生膽小怕事, 男人可做強人, 男人身上 ...
強制三條柒打雄性激素頂多幾個月

閒話一句…般若定實相

回覆 引用 TOP

雖然在現實世界, 很多男人都係講就兇狠, 做就碌撚, 但起碼都識得口爆反擊, 在動物界很多雄性動物為咗爭女都係擺出個惡形惡相去凶對手, 但林鄭遇到來自犯民政棍的無理打壓, 聲都唔敢聲.

如是我聞 必作如是觀
一早就應撤換啦, 陀衰家, 鑊鑊新鮮, 鑊鑊甘。 

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]