• 瀏覽: 6,768
  • 回覆: 169
會唔會唐英年做

我覺得係時候要比泛民試下做特首 唔試過又點知唔好?

引用:
原帖由 愛吃三文魚的貓 於 14-2-2020 10:54 PM 發表
梁家傑?

引用:
原帖由 愛吃三文魚的貓 於 2020-2-14 10:54 PM 發表
可以呀,不過立咗23條先

引用:
原帖由 愛吃三文魚的貓 於 2020-2-14 10:54 PM 發表
點會俾美國佬養嘅狗做特首呀?

換過件強硬d嘅好過!

引用:
原帖由 bomdhead 於 2020-2-14 08:49 PM 發表

大小奶唔撚好喺度扯開話題啦!
師兄啋佢都晒時間!

引用:
原帖由 ifung5 於 2020-2-14 11:08 PM 發表

可以呀,不過立咗23條先
一針見血!👍👏

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2020-2-14 12:24 PM 發表
修訂《逃犯條例》風波持續逾8個月,內地官媒昨(13日)報道,國務院免去張曉明的國務院港澳辦主任職務,改任港澳辦分管日常工

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200214/photo/bkn-20200214085656250-0214_00822_001_01b.jpg?20200214104009

修訂《逃犯條例》風波持續逾8個月,內地官媒昨(13日)報道,國務院免去 ...
香港特首絕對唔係內地啲官咁可以話撤換就撤換,特首有任期亦都有香港人對佢做嘢嘅認同,喺任期內佢冇犯法就冇人可撤換佢

行政長官唔會撤換,林鄭係最後一個香港行政長官。

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2020-2-14 08:37 PM 發表
最成功的特首係煲呔曾, 佢任內乜都唔做, 不做不錯, 佢傍住富豪飲飲食食坐遊艇.
下場咪做左階下囚,現在所有國家活動冇佢份

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]