• 瀏覽: 2,799
  • 回覆: 51
+2
用保鮮紙包住再沖廁

哩啲都仲要研究?係人都知啦,百份百0漂浮物咩!🤪

dllm 其實d專家咁柒驚就咪出聲啦
講句野都要帶能晒頭盔咁...........我都識啦吊

除左顯得冇料唔識醫 + 又要曝光 + 引起恐慌外...........對單野有咩幫助???

係咪因為資金太少所以是是旦旦出份報告了事

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2020-2-14 11:48 AM 發表
唔蓋廁板話播毒,蓋左又話播毒,呢啲專家想點呢?
1定係, 除非唔係

引用:
原帖由 西部鬆弛的通道 於 2020-2-14 03:07 PM 發表

仆街, 我以為自己睇緊學是學非
學是學非都好過佢亞媽係女人,佢不如話坐厠邊仍然播毒

佢地o既結論係,應該學身毒摩囉差,通街痾,痾完就走,唔駛沖廁,就唔會有水珠霧化啦。有關研究可能或者話唔定會刊於刺針期刊。

引用:
原帖由 Morningsky 於 2020-2-14 11:46 AM 發表
係rthk睇過佢地個發表會,果位賴教授真係不知所謂d英文又屎,又成日行來行去,完全冇專業風範,同袁國勇果d真係差好多皮!再講,一個廁所抗疫駛Q搞咁多研究咩?多舊魚!見人地理工研發左個快速病毒測試器,自己蛋都哺唔到隻咪夾硬揾d野當交貨囉,反而自曝其醜 ...
呢啲研究 N 年前喺外國已經做過,教授都要開飯,都要交功課,研究行就行啲,香港高等學府嘅所謂研究好多年前已經比丘成桐教授喺報章恨恨批判(如果諾貝爾有數學獎,丘教授一早攞咗)

世紀大發現!!!屎代周刊封面

引用:
原帖由 s1no 於 2020-2-14 05:48 PM 發表

呢啲研究 N 年前喺外國已經做過,教授都要開飯,都要交功課,研究行就行啲,香港高等學府嘅所謂研究好多年前已經比丘成桐教授喺報章恨恨批判(如果諾貝爾有數學獎,丘教授一早攞咗) ...
真係好廢
可見香港真係一堆人呃飯食
完全唔significant 既野做研究做咩?對個世界又無得著,又引起增多恐怖,個prof個樣仲好似好威威咁
我建議佢要寫份paper登出世界

白痴,唔好呼吸痾屎痾尿最有效啦

屎坑咁危險要唔要拆晒佢?

引用:
原帖由 thinkingfact 於 2020-2-14 06:34 PM 發表

真係好廢
可見香港真係一堆人呃飯食
完全唔significant 既野做研究做咩?對個世界又無得著,又引起增多恐怖,個prof個樣仲好似好威威咁
我建議佢要寫份paper登出世界 ...
仲要有班白痴七黑煤同佢癲

要呼吸都有機會中招架啦 邊驚得甘多

所謂教授,不過係寫過論文又教緊書,冇人知論文寫成點。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]