• 瀏覽: 4,152
  • 回覆: 75
+7
引用:
原帖由 CB1668_2 於 2020-2-14 11:02 PM 發表

你口中的黑護點衰都好,香港人未駛因此要搶口罩、搶米、搶廁紙.......

但中共狗官一次隱瞞疫情、控疫不力,........香港人就一鑊泡......
香港人唔係應該先吊中共狗官的祖宗十八先咩?

咁嘅中共狗官想民族復興?做夢! ...
即係要對黑醫護出賣香港人都視而不見?

要屌呀爺既,你咪買張機票上北京屌囉,係度屌,佢地聽唔到架!

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2020-2-14 11:05 PM 發表

即係要對黑醫護出賣香港人都視而不見?

要屌呀爺既,你咪買張機票上北京屌囉,係度屌,佢地聽唔到架!
你出街問下而家搶口罩、搶廁紙、搶米、搶即食麵的人...........
睇吓佢哋想吊邊個先啦!

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2020-2-14 11:17 PM 發表

你出街問下而家搶口罩、搶廁紙、搶米、搶即食麵的人...........
睇吓佢哋想吊邊個先啦!
佢地梗係想屌搶先買晒佢地d貨個d人先啦!

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2020-2-14 11:26 PM 發表

佢地梗係想屌搶先買晒佢地d貨個d人先啦!
梗係吊果啲累香港人要搶口罩、搶廁紙、搶米......的中共狗官,再吊中共中共狗官的老婆、再吊埋佢仔女、再吊埋中共狗官老母......一路吊到佢祖宗十八代.....如果夠皮,咪再考慮吊其他人囉!

如果未夠皮,就吊埋中共狗官十九代、廿代.......吊到夠皮為止!

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2020-2-14 11:55 PM 發表

梗係吊果啲累香港人要搶口罩、搶廁紙、搶米......的中共狗官,再吊中共中共狗官的老婆、再吊埋佢仔女、再吊埋中共狗官老母......一路吊到佢祖宗十八代.....如果夠皮,咪再考慮吊其他人囉!

如果未夠皮,就吊埋中共狗官十九代、廿代.......吊到夠皮為止! ...
算把啦你~
拉東講西,迴避面對黑醫護出賣香港人,禍港既事實
等你尋回良知血性先再屌人啦

護協偷口罩,又濫用浪費防護裝備,然後報假案

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2020-2-14 11:55 PM 發表

如果未夠皮,就吊埋中共狗官十九代、廿代.......吊到夠皮為止! ...
你又搶中共食物食,唔怕毒死咩

引用:
原帖由 psv1860 於 2020-2-14 20:57 發表

呢班黑護一定要秋後算帳。香港人唔歡迎佢地。
x2

希望中國尤其是武漢也能像香港那樣反應迅速,提供醫護足夠的保護裝備.中國醫護都很勇敢,但勇敢也不能因此讓他們丟了性命,再也不想看到中國抗疫前線醫護犧牲了,中國醫護加油!

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2020-2-15 12:00 AM 發表

算把啦你~
拉東講西,迴避面對黑醫護出賣香港人,禍港既事實
等你尋回良知血性先再屌人啦
你真係良心了,可稱為中共良心L!

你口中的黑護點衰都好,都未會害苦6-7萬人(重陸續有黎)!重搞到香港人要因此要搶口罩、搶米、搶廁紙.......

但中共狗官一次隱瞞疫情、控疫不力,大陸6-7萬人遭殃,記住,重陸續有黎!........而香港人就一鑊泡......
中共狗官為禍全大陸同埋香港......

中共唔止出賣港人!更加係出賣緊民族!聽到未呀?良心L!

香港人唔係應該先吊中共狗官的祖宗十八代先咩?

定係你重想講大陸係「鄰國」唔關香港事?!

咁嘅中共狗官想民族復興?做夢!
重想立23條?!叫中共狗官同佢祖宗十八代一齊去仆佢個臭街啦!

引用:
原帖由 soilvvang 於 2020-2-15 12:10 AM 發表

你又搶中共食物食,唔怕毒死咩
啲食物中共架?!

同你講食物係中國人生產嘅!
你當中其係中共的主人?中國人係中共的奴才呀?
真係奴性不己,天生的奴才!

唔夠裝備都係曱甴醫護做成

引用:
原帖由 series10 於 14-2-2020 19:34 發表
其實,印有CSI 口罩,只供政府部門人員使用,咁有冇話只限工作時間時使用呢?仲有街上咁多人用CSI口罩,查一查就知貨源係邊黎!
可能係假貨都唔定,csi邊有咁多出貨量

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2020-2-15 09:53 AM 發表

你真係良心了,可稱為中共良心L!

你口中的黑護點衰都好,都未會害苦6-7萬人(重陸續有黎)!重搞到香港人要因此要搶口罩、搶米、搶廁紙.......

但中共狗官一次隱瞞疫情、控疫不力,大陸6-7萬人遭殃,記住,重陸續有黎!........而香港人就一鑊泡......
中共狗官為禍全大陸同埋香港......

中共唔止出賣港人!更加係出賣緊民族!聽到未呀?良心L!

香港人唔係應該先吊中共狗官的 ...
中共點衰都好
唔等於可以容許身為香港人既黑醫護返醫院偷口罩既行為,哩樣係出賣香港人既行為
你明唔明呀?
如果你係都要堅持眼盲心盲,咁無辦法

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]