• 瀏覽: 81,900
  • 回覆: 8
  • 追帖: 5
+3
引用:
原帖由 eason1001 於 2020-2-14 11:14 AM 發表
全靠香港政府,多得林鄭,香港係2020年過得非常精彩
無林鄭
可能2o19都過唔到😏😏🤭🤭

引用:
原帖由 ovshk 於 2020-2-16 08:29 AM 發表

(1)你唔識分人定狗係你既問題,無改變濫用暴力呢個情況
(2) 你話示威者又好暴徒又好,警方都十分積極強硬拘捕,憑影片已經作出調查及捉人,但對黑社會就軟到當唔和,警方早兩日已知黑社會行動但無預備,一係包庇一係失職,況且如果當日有心入元朗攪事,D人就唔會無裝備就人去任人打

犯法咪正常程序去拘捕,但唔係對唔同人作選擇性執法囉…最近兩個月已經得好少示演或街頭暴力,咪又係嚴重違泊唔理&h ...
傷港現最大社團
乞兒泛暴派
最大經濟體糸
王色圈
但王人又走去籃店食飯
乞兒泛暴又怕被拉

引用:
原帖由 ovshk 於 2020-2-16 11:25 AM 發表

有組織有話事人既先叫社團,咁依家你口中既泛暴派有幾多人?邊個係老大?你知既話咪報警拉佢囉,其實係你亂吹定警察無料到唔敢拉呀?黑社會老大佢地就唔會拉… ...
難道你知黑社會襯團大佬係邊果
你看下社團條例先講吧

引用:
原帖由 ovshk 於 2020-2-16 12:27 PM 發表

咁警方都幾廢,咁多年都接唔到不同黑社會大佬
斷章取意
不明白
就不用回覆
又轉視線

引用:
原帖由 ovshk 於 2020-2-16 02:01 PM 發表

張銓漢咪係其中一個元朗大佬,好多人都知警方反黑點會唔知呀…
仲有現場打人打到心臟病發既飛天南,係人都知啦,咪又係無事無被人拉…係車廂影得清清楚楚打人果個又唔見話起訴佢…
好多年之前個個人已知,班黑社會村佬惡過警察,警方點會敢好似對市民咁對付果班人 ...
有證實
你仲唔快D去法庭入紙告
講多有無胃啦
告人唔係警方
係律正處
看你真你呢!!🤭

俾D常識我吧!

唔該各位做文宣做好D啦
找多D資料
5毛一字
辛苦你地

引用:
原帖由 ovshk 於 2020-2-16 03:43 PM 發表

乜刑事可以個人入紙告既咩
警方負責搜証並作出拘捕,然後交到律政師作檢控,咁簡單你都唔知?
簡易檢控工作亦可由警方處理母須經律政師… ...
算吧啦
繼續轉視線吧
我不會再回覆
俾你賺錢

又唔見之前大學話退學退

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]