• 瀏覽: 82,019
  • 回覆: 242
  • 追帖: 5
+3
引用:
原帖由 U-Transit 於 2020-2-17 09:05 PM 發表

少數服從多數唔係一個民主社會應有的態度嗎?
原來藍屍只係輸打贏要㗎咋⋯⋯
明白有啲死曱甴貪慕虛榮,讀得書少又無上進心,明唔明白「出於污泥而不染」呀!!         死曱甴騎劫民主,其實自甘墮落

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 油站灰榴槤 於 17-2-2020 21:14 發表

明白有啲死曱甴貪慕虛榮,讀得書少又無上進心,明唔明白「出於污泥而不染」呀!!         死曱甴騎劫民主,其實自甘墮落
騎劫民主?連「少數服從多數」依啲基本盤都唔識嘅藍屍,學乜人講民主呢...
書包都唔駛拋喇,返屋企圍爐取暖啦

引用:
原帖由 油站灰榴槤 於 17-2-2020 21:18 發表

淨係見到死曱甴唔夠人講就開遮,仆街喇死曱甴,點解唔私了我呀?

依家行出街九成以上嘅人都帶口罩,咁真係日日都有好多示威者行出嚟啵⋯⋯

連藍絲都要帶口罩😷,又再一次引證「少數服從多數」囉...

退既應該係 n 班 .. K1 - K3

引用:
原帖由 那些年的遺缺 於 2020-2-16 02:57 PM 發表
最慘係中六個班 佢地要考大學,DSE對一個人有好大影響,考得衰就係咁先
廢青考不考無所謂
反正就算入到香港幾間大學,都是曱甴又無腦

又有幾慘呢?

唔該版主入唔入一來
依個post 好多仇恨討論
唔該做下野thx

引用:
原帖由 世界真虛假 於 2020-2-14 10:27 AM 發表
想問呢班黃教師係咪照出糧?
黑警都係,
有CASE 係身都照出.

退就退啦!
不過之後若果要伸請入學,就要交3個月的伸請費囉!
都係「拉上補下」啫,唔鍾意可以唔讀既!

隨便退!

班共狗餘孽死返去共狗蟈讀屎片啦!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]