• 瀏覽: 4,612
  • 回覆: 81
  • 追帖: 1
+4
廢柴眾志想搵的革命基金$,發國難財

你放心喎,退款實不了了知。🤭仲扣緊數的快d去cut卡。不過唔好報警呀,佢有晒你身份証同電話電郵,為咗錢比人報復就唔好啦。

痴瘋班仆街簡直係商業奇才,黃屍曱甴仲唔乖乖奉獻?

痴瘋會唔會俾c了?

其實佢地一早講到明扣多左錢係唔會退
結果真係一大班人扣多左錢喎
正常一個賣口罩既商人點會事先講呢D野出黎
擺到明佢地一早就預左會係咪扣你數啦
班ON99仲要出黎護航話當捐錢比佢地
大佬呀心甘情願就話姐
而家係無徵求你同意就亂扣數喎
仲要搞到人打去銀行打去PAYPAL搞一大輪驚一大餐
結果原來唔開銀行同PAYPAL係一早設好個局同自己友踩落去
買左果D仲要做左老襯又唔敢報警又唔敢追討又唔敢吊佢地

伏味甚濃!!

咪玩啦..........e.g. 胡蘇收左捐款有冇退???
佔完中自首有冇去???
信都白痴啦

財到光棍手.....曱甴好on 9

引用:
原帖由 A1000 於 2020-2-14 09:47 發表
啲人俾人扣咗錢,已經唂乜氣啦!有啲比人一晚九次(扣數)。如果啲貨都羅唔到,真係做左笨實仔啊。
咪當捐咗9次錢俾河童囉

附件

cargo.jpg(97.48 KB)

air cargo.jpg(94.87 KB)

air cargo.jpg

引用:
原帖由 炎夏大雞翼 於 2020-2-14 09:44 發表
唔知這批口罩是船運還是空運來港的 按照照片來看似乎是船運的 如果是船運的話 我們真的要「讚」一下眾志的未卜先知了 船運有美國來港 路途需要差不多17天(快船)而且還要兩邊的報關及清關手續 10萬個口罩不可能是整櫃 那麼相對時間會較長 加上採購時間 也就是說眾志在差不多2個月前(19年12月中旬)就知道疫情爆發 ...
張相應該係普通尾板貨車
飛機貨櫃唔係咁
船運貨櫃闊8呎

引用:
原帖由 paulchen 於 2020-2-14 12:18 PM 發表

張相應該係普通尾板貨車
飛機貨櫃唔係咁
船運貨櫃闊8呎
咁樣扮

其實係咪騙案局嚟㗎?? 耐人尋味。

引用:
原帖由 paulchen 於 2020-2-14 12:15 發表

咪當捐咗9次錢俾河童囉
含淚!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]