• 瀏覽: 9,683
  • 回覆: 305
+7
引用:
原帖由 walkera2006 於 2020-2-14 10:48 發表
講就無敵,仲唔去
你話要去?就畀你去?好心喇!
都唔細喇!點解同班𡃁仔一般見識?
安全唔安全?睇你啫,正如在港一樣
吾,只會在人多地方戴口罩,人少
空曠地方就除落嚟,用紙包好,

引用:
原帖由 西門町 於 2020-2-14 10:46 AM 發表

咁點解又要香港醫生丟低香港人唔理,去大陸醫大陸人呢?
盧寵茂一直都在深圳,香港隔離措施後都冇返落嚟。

你又唔係佢邊個,佢去邊醫邊個使L向你交代咩

傳:這位盧醫生要小心!因為黑醫護畜會視你為眼中釘!隨時會釘你!
利申:黑醫護畜死全家!

看見所謂勇武的曱甴,溝女時就係威係勢,但一面對疫情就搶先走佬,仲要拖其他醫護後腿,敗日,佢地裝備

比對係盧醫團隊的大仁大勇?

犯民曱甴你地去吔屎啦!

講左當做左, 肯定最終不成行

引用:
原帖由 apmichael 於 2020-2-14 10:56 AM 發表

盧寵茂一直都在深圳,香港隔離措施後都冇返落嚟。

你又唔係佢邊個,佢去邊醫邊個使L向你交代咩
咪係🤭
盧醫生肯冒險救援國家乃仁義之事,佢呢D揸外國護照的所謂中國人有乜X資格喺度批評咩😡

引用:
原帖由 西門町 於 2020-2-14 10:53 發表

你去大灣區幫手照顧肺炎病人囓,有香港人唔關心,走去關心大陸人
台灣佬知條鐵咩,香港大把醫護!
只有少部份不顧病人死活嘅黑醫護!
走去罷工!香港有餘力幫手,亦係
幫自己手!有乜問題???

引用:
原帖由 西門町 於 2020-2-14 10:42 AM 發表

仁心仁術就唔會丟低香港人唔理走去大陸
睇到你這個攞住本爛鬼英國國民海外護照的自稱英國人的人形物體, 真係可笑, 價值觀, 是非觀及世界觀完全扭曲
英國白人眼中你永遠是跟他們非同類, 他們眼中你永遠是中國人, 中國強大, 他們還尊重你幾分, 中國弱, 你在他們眼中的地位仲賤過隻狗

引用:
原帖由 123火車頭 於 2020-2-14 10:43 AM 發表

黑醫護話罷工先可以救到病人

真係當香港人傻
佢仲大偷大花來消耗晒香港的保護貯備,等疫症如真在港爆發,醫護會真係因裝備不足而食

明明一同抵禦外侵,但黑醫護等食晒大家5個月的糧,但仲小返堅守的話,要救大家,所以食到大家要斷水斷糧!

引用:
原帖由 西門町 於 2020-2-14 10:42 AM 發表

仁心仁術就唔會丟低香港人唔理走去大陸
盧寵茂挪用香港大學經費,喺深圳建造醫院服務大陸人,手指拗出唔拗入,正式賣港賊

上一代醫護有仁心。
呢一代真心廢。只係識得罷工
看來上一代醫護要延遲退休了

引用:
原帖由 極速前進 於 2020-2-14 10:55 AM 發表

你話要去?就畀你去?好心喇!
都唔細喇!點解同班𡃁仔一般見識?
安全唔安全?睇你啫,正如在港一樣
吾,只會在人多地方戴口罩,人少
空曠地方就除落嚟,用紙包好, ...
去唔成事就唔好9噏啦

引用:
原帖由 香港膠液所 於 2020-2-14 11:07 AM 發表
上一代醫護有仁心。
呢一代真心廢。只係識得罷工
看來上一代醫護要延遲退休了
呢代的黑醫護仲好賤,唔罷工就上去醫院攪亂擋,偷裝備,想害死同袍!

所以dq晒佢地啦!留呢班人渣在醫護界遲早害人害得仲大鑊!

香港都危在旦夕,香港自己都無能力處理好疫情,仲走去幫武漢,置香港人於不顧。

引用:
原帖由 西門町 於 2020-2-14 10:38 AM 發表

咁你又唔去武漢幫手處理
吓吓用這些不屑語調,事情只會越來越糟!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]