• 瀏覽: 9,706
  • 回覆: 305
+7
引用:
原帖由 x201191 於 2020-2-18 03:14 PM 發表

你思覺失調就去青山啦
你咁鐘意食野味就去武漢啦,武漢同胞等緊你去探佢哋架

引用:
原帖由 西門町 於 2020-2-18 03:24 PM 發表

你咁鐘意食野味就去武漢啦,武漢同胞等緊你去探佢哋架
地獄之火等緊燒你

引用:
原帖由 哈囉加加速才藝 於 2020-2-18 07:10 PM 發表
危難之際,中華民族必須彰顯出強大嘅向心力和凝聚力,全民防疫,所有港民共同抵制「亂港」份子,主動配合做好防疫工作,居家唔外出,外出戴口罩,用我哋無數市民嘅自覺行動讓病毒無法蔓延侵襲。 ...
中華民族分為香港人,台灣人,同大陸人三大地區,大家河水不犯井水,大陸人有大陸人生活,香港人有香港人忙碌,大陸人有病無需要香港醫生幫手,香港醫生只需要醫治香港肺炎病人,明白未

引用:
原帖由 x201191 於 2020-2-18 07:11 PM 發表

地獄之火等緊燒你
等緊大陸人就真,大陸人食野味傳播肺炎病毒比香港人,大陸人最衰格

引用:
原帖由 樓上捉救星 於 2020-2-18 07:44 PM 發表
本應將為市民服務作為本職工作嘅泛民議員為咗自己嘅政治利益,公然帶領暴徒搞暴亂、煽動罷工對抗港府,佢哋嘅行為徹底暴露咗佢哋將政治利益淩駕於市民生命安全之上,咁同謀殺市民有咩區別? ...
咁大陸人食野味將病毒傳播比全世界,大陸人咪仲衰過暴徒,暴徒無將病毒傳開晒

引用:
原帖由 核心消失的水樽 於 2020-2-18 09:11 PM 發表
  香港加油!
香港人加油,美國人加油,大陸人傳播病毒比香港人,真衰格

奴寵茂講就無敵,做就無力

引用:
原帖由 西門町 於 2020-2-19 08:40 AM 發表

等緊大陸人就真,大陸人食野味傳播肺炎病毒比香港人,大陸人最衰格
你傳播反中亂港仇恨思想,最仆街

引用:
原帖由 x201191 於 2020-2-19 12:03 PM 發表

你傳播反中亂港仇恨思想,最仆街
親中愛國人士傳播反美亂港仇恨思想,最賤格,

美國係香港人恩人,香港人永遠支持美國政府

點解香港醫生唔救香港病人,反而去武漢救大陸人,手指咬出唔咬入,佢t對唔住香港人

光頭警犬去左邊呀

引用:
原帖由 ~CHEMISTRY~ 於 2020-2-20 07:21 AM 發表
光頭警犬去左邊呀
大難臨頭各自飛,仲話自己係中國人

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]