• 瀏覽: 25,278
  • 回覆: 244
【明報專訊】香港出現口罩荒,懲教署生產、印有「CSI」字樣嘅口罩何去何從備受關注。連登討論區日前有網民出帖,質疑有人濫用CSI口罩、講到要考慮「私了」用家,引起社福界立法會議員邵家臻嘅注意,形容係非常危險,呼籲市民冷靜。阿臻強調「千錯萬錯都係政府」,係政府本身嘅責任,呼籲市民搞清楚矛頭。Emily睇連登個post,有唔少網民都勸阻出post嘅人,相信阿臻唔使太擔心。

我知道有不少黃友都戴住CSI....燒膠樽梗係驚班暴徒會錯手打錯自己人啦.....

新聞來源連結:
https://news.mingpao.com/pns/%e6%b8%af%e8%81%9e/article/20200214/s00002/1581617253116/%e3%80%90emily%e3%80%91%e9%82%b5%e5%ae%b6%e8%87%bb%e7%b1%b2%e5%8b%bf%e7%a7%81%e4%ba%86csl%e5%8f%a3%e7%bd%a9%e7%94%a8%e5%ae%b6

熱賣及精選
引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-2-14 05:10 AM 發表

【明報專訊】香港出現口罩荒,懲教署生產、印有「CSI」字樣嘅口罩何去何從備受關注。網上討論區日前有網民出帖,質疑有人濫用CSI口罩、講到要考慮「私了」用家,引起社福界立法會議員邵家臻嘅注意,形容係非常危險,呼籲市民冷靜。阿臻強調「千錯萬錯都係政府」,係政府本身嘅責任,呼籲市民搞清楚矛頭。Emily睇連登個post,有唔少網民都勸阻出post嘅人,相信阿臻唔使太擔心。

我知道有不少黃友都戴住C ...
條友一定身有屎,希望高登同連登班人真私了...唔好只系吹

賊喊捉賊的持倆!小d出聲當幫忙。院校嘅師資真係每況愈下低處未算低。

引用:
原帖由 erectdick 於 2020-2-14 05:30 AM 發表

賊喊捉賊的持倆!小d出聲當幫忙。院校嘅師資真係每況愈下低處未算低。
炒左未

原來只係帶CSI唔應該被私了 其他可以 好勁呀

唔好學羅黎賤種甘用黑名單啦,口講言論自由,卻限制他人發表意見.
一班智障

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-2-14 05:10 AM 發表

【明報專訊】香港出現口罩荒,懲教署生產、印有「CSI」字樣嘅口罩何去何從備受關注。網上討論區日前有網民出帖,質疑有人濫用CSI口罩、講到要考慮「私了」用家,引起社福界立法會議員邵家臻嘅注意,形容係非常危險,呼籲市民冷靜。阿臻強調「千錯萬錯都係政府」,係政府本身嘅責任,呼籲市民搞清楚矛頭。Emily睇連登個post,有唔少網民都勸阻出post嘅人,相信阿臻唔使太擔心。

証明CSI口罩 泛民知道來源 點樣流出市面 仲知道多數咩人用緊

見利開眼 見害失明 法治香港 律師無敵
民主霸權 市民難敵 記協女士 可恥公敵
公民賣港 不餘遺力 只要民主 不要民生
香港未日 指日可見
做乜又係政府錯?

曱甴私了自己Look柒

引用:

千錯萬錯都係你老母嘅錯,生左你隻燒膠樽害人。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 167667 於 2020-2-14 06:52 AM 發表

做乜又係政府錯?
又乜唔係政府錯,班仆街為搞事而搞事,犯氓賤人有名叫自己反對派,所有正確對的事情都要反。👹👹👹

回覆 引用 TOP

點解可以講到私了合法化左咁⋯

繼續支持呢班人繼續整死香港啦香港人⋯

引用:
原帖由 76904yp 於 2020-2-14 06:56 AM 發表

曱甴私了自己Look柒
曱甴快D湧入監房,同佢地邪教教主齊上齊落,係懲教署工場,趕工車口罩贖罪啦!!

湖北監躉琦宜家係懲教署工場,日夜趕工車緊口罩呀!!

引用:

係,樓主講得啱,佢哋最仆街。

回覆 引用 TOP

千錯萬錯都係政府既錯道出好愚民既思維。亦將愚和推向更愚蠢而做出更多愚蠢既行為。

黑旋風忍者為民除害
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]