• 瀏覽: 30,395
  • 回覆: 244
+7
香港班人渣簡直係不是人

黑醫護老笠口罩出嚟示威

引用:
原帖由 丁常唔多旺 於 2020-2-14 08:17 AM 發表

我支持私了所有曱甴噃
我支持警察合法全部射殺曱甴

吊.................我日日用CSl口罩, 私了咪私了囉!喂.........好撚老實, 難聽D講句:夠做嘅咪埋嚟囉

點樣分 CSI ? 綠色面?

死膠樽鬼拍後尾枕,好明顯此地無銀,知道d口罩係比YC偷運出黎支援曱甴 

真係政府錯,點解任由網上鼓吹犯法都唔理。言論自由唔係無底線。

多餘
任何私了都唔啱啦 

係咪呢條仆街有份偷口罩?
引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-2-14 05:10 AM 發表
【明報專訊】香港出現口罩荒,懲教署生產、印有「CSI」字樣嘅口罩何去何從備受關注。網上討論區日前有網民出帖,質疑有人濫用CSI口罩、講到要考慮「私了」用家,引起社福界立法會議員邵家臻嘅注意,形容係非常危險,呼籲市民冷靜。阿臻強調「千錯萬錯都係政府」,係政府本身嘅責任,呼籲市民搞清楚矛頭。Emily睇連登個post,有唔少網民都勸阻出post嘅人,相信阿臻唔使太擔心。

我知道有不少黃友都戴住C ...

香港只有犯民班杏家橙已完從來冇錯。重要最啱。最好。得啦。仆街。

引用:
原帖由 果個巨大的世界 於 2020-2-14 07:40 AM 發表
點解連登E個平台, 鼓吹犯法,政府/ 保安局吾可以做嘢,封左佢?
呢度都係啦,點解唔封?因為唔係大陸囉

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-2-14 07:50 AM 發表
我認為邵家臻正在「講反話」,所謂呼籲「勿私了用CSI」口罩人士,其實即是向奸邪妖獸「發暗號」,要立即展開私了行動。
造謠?係大陸拉得人啦

分分鐘佢自己都用緊,所以講定先,怕俾人私了?

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-2-14 05:10 AM 發表
【明報專訊】香港出現口罩荒,懲教署生產、印有「CSI」字樣嘅口罩何去何從備受關注。網上討論區日前有網民出帖,質疑有人濫用CSI口罩、講到要考慮「私了」用家,引起社福界立法會議員邵家臻嘅注意,形容係非常危險,呼籲市民冷靜。阿臻強調「千錯萬錯都係政府」,係政府本身嘅責任,呼籲市民搞清楚矛頭。Emily睇連登個post,有唔少網民都勸阻出post嘅人,相信阿臻唔使太擔心。

我知道有不少黃友都戴住C ...
佢哋班議員分分鐘都係戴csi口罩啦!😆

肥仔臻今次醒目哪,私了用家好容易賊喊捉賊,搞番自己人.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]