• 瀏覽: 30,384
  • 回覆: 244
+7
黑醫護偷好口罩畀曱甴用,一於撕鳥佢哋

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-2-14 05:10 AM 發表
【明報專訊】香港出現口罩荒,懲教署生產、印有「CSI」字樣嘅口罩何去何從備受關注。網上討論區日前有網民出帖,質疑有人濫用CSI口罩、講到要考慮「私了」用家,引起社福界立法會議員邵家臻嘅注意,形容係非常危險,呼籲市民冷靜。阿臻強調「千錯萬錯都係政府」,係政府本身嘅責任,呼籲市民搞清楚矛頭。Emily睇連登個post,有唔少網民都勸阻出post嘅人,相信阿臻唔使太擔心。

我知道有不少黃友都戴住C ...
泛民錄音機:乜都係政府錯

引用:
原帖由 167667 於 2020-2-14 06:52 AM 發表
做乜又係政府錯?
被偷出來賣都唔理

曱甴便是這樣,行為不可預測

黃屍偷咗好多CSl口罩😷

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-2-14 05:10 AM 發表
【明報專訊】香港出現口罩荒,懲教署生產、印有「CSI」字樣嘅口罩何去何從備受關注。網上討論區日前有網民出帖,質疑有人濫用CSI口罩、講到要考慮「私了」用家,引起社福界立法會議員邵家臻嘅注意,形容係非常危險,呼籲市民冷靜。阿臻強調「千錯萬錯都係政府」,係政府本身嘅責任,呼籲市民搞清楚矛頭。Emily睇連登個post,有唔少網民都勸阻出post嘅人,相信阿臻唔使太擔心。

唔好屈政府同普通市民,但今次多為黑醫護同曱甴暴民偷嚟戴及圖利
因此我唔同意私了違規者,但亦唔會阻止,因知曱甴暴民連傻臻唔會咁做,旨在屈政府

引用:

隨時曱甴暴徒自相殘殺

食屎啦, 私了, 咳兩聲, 吐口水向佢已經嚇死佢啦。

耳猿🤭

附件

20200213_329baf8e9a86ed7379edVNVjQgIsPelO.jpg(13.71 KB)

佢哋都比唔少親戚朋友用,梗係驚打錯自己人。

引用:
原帖由 1980720 於 2020-2-14 06:39 AM 發表

証明CSI口罩 泛民知道來源 點樣流出市面 仲知道多數咩人用緊
明顯啦,否則點會開口講

點解連登E個平台, 鼓吹犯法,政府/ 保安局吾可以做嘢,封左佢?

引用:
原帖由 不死人888 於 2020-2-14 07:21 AM 發表

被偷出來賣都唔理
你唔知早前已經拉左一兩個啦咩?尋晚新聞有講調查緊。

我認為邵家臻正在「講反話」,所謂呼籲「勿私了用CSI」口罩人士,其實即是向奸邪妖獸「發暗號」,要立即展開私了行動。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]