• 瀏覽: 15,510
  • 回覆: 88
+13
引用:
原帖由 bryanfai 於 14-2-2020 04:25 AM 發表

因為D仆街員工(不分職種)自私拿回家。
暫時市面未見有店舖敢明目張膽賣CSI口罩,估計d醫護偷左d口罩都係散俾親戚朋友用,克警不妨在街上截查配戴CSI口罩的市民,睇下係咪在職公務員,如果唔係,就可以用懷疑擁有賊贓罪名拘捕佢,好易追查到來源

引用:
原帖由 bryanfai 於 2020-2-14 04:25 AM 發表

因為D仆街員工(不分職種)自私拿回家。
有親戚(公務員), 上月尾見面, 一起外出活動時佢一家幾口都戴上 "CSI口罩". 佢話係office拎回家的.
佢YC仔女仲戴"CSI口罩"返工. (私人公司)

佢哋唔偷,又點唱衰人保護物品不足"傳聞"一偷就700盒,黑醫護出手同曱甴私了市民一樣咁狠

多多都俾死黑護偷乸哂,死黑護,仆街死,死全家??????

引用:
原帖由 sherlock1412 於 2020-2-14 04:17 AM 發表

這樣的醫院員工多多口??都缺貨啦

https://www.youtube.com/watch?v=sEtDilJD2Bc
呢個醫護係度做無理由唔知有閉路電視影住,以為閉路電視係裝假狗?咁百痴.

引用:
原帖由 ckwetn 於 14-2-2020 04:37 AM 發表
醫院管理局總行政經理(感染及應急事務)莊慧敏表示,現時醫管局6萬名負責醫療工作的員工,每人每日都需要使用4至6個口罩。她呼籲員工適當使用保護衣物及口罩;而早前訂購的保護裝備陸續運抵,亦已加大訂貨量。 ...
呢兩日落雨,留意下街上有冇醫護人員家屬著住保護衣物當雨褸

有黑醫偷曬,要求公開所有CCTV片段,暴徒成日話只要身無屎,怕咩公開CCTV

引用:
原帖由 天使嵐嵐 於 2020-2-14 04:47 AM 發表
有黑醫偷曬,要求公開所有CCTV片段,暴徒成日話只要身無屎,怕咩公開CCTV
依家會立刻搬龍門話公開 CCTV係侵犯佢哋個人私隱嘅!

原來係醫管局唔用,我都覺得奇怪,點解佢話無領取懲教署的口罩

CSI口罩唔知去晒邊
警察啲裝仲高級過醫護,咩世界

引用:
原帖由 cwbguy 於 2020-2-14 04:46 AM 發表

呢兩日落雨,留意下街上有冇醫護人員家屬著住保護衣物當雨褸
一間醫院幾千人,但一日消耗五萬口罩,唔係有人偷,就係有人浪費口罩,咁多多都唔夠啦。

飯民禍港,黑暴亂港,黑醫害民,蛇鼠一窩,又一例證

引用:
原帖由 CHINGCHING0822 於 2020-2-14 04:37 AM 發表
實情係黑醫護偷晒啲口罩, 想令到其它正常醫護人員一齊反政府....
警方必須調查,將黑醫護繩之於法
有証明?

引用:
原帖由 ngcaddy 於 2020-2-14 04:54 AM 發表

有証明?
CCTV係侵犯佢哋個人私隱嘅

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]