• 瀏覽: 32,679
  • 回覆: 92
  • 追帖: 1
+3
引用:
原帖由 Chan67099728 於 2020-2-13 08:47 PM 發表
今年係2020,你掉轉來讀就知乜事
啱啱J2《#後生仔傾吓偈》講左啦!陸浩明講架,靈異靈異

引用:
原帖由 ykmong 於 2020-2-13 10:37 PM 發表
https://www.youtube.com/watch?v=GJTckrqnDVg
蔡康年個災難級主持真係睇十次笑十次....
唔開心時睇一流...

好好笑🤣🤣🤣

笑咗

真系唔怪得之當年話佢電台10萬一個月冇得撈, 去TVB得7千一個月.

我淨係知蔡康年呢條撚樣職業生涯最令人記得佢就係打女人好撚叻,其他都無乜印象

咁都得

ok好笑

連莖含都唔知咩事

丘妹甜到呢!

引用:
原帖由 男E 於 2020-2-13 06:01 PM 發表
無綫財經資訊台港股交易時段每周一至五均會播放一個名為《智富360°》的財經節目,直播最新的交易所消息包括股價及相關新聞,又會邀請專家嘉賓分享意見和心得。不過,今日節目出現一個小插曲,當時,女主持丘紫薇正在訪問勤豐證券資產管理董事總經理連敬涵,畫面突然一轉,蔡康年突然入鏡,在連敬涵面前坐下完全遮蓋嘉賓,事出突然,直播即時轉鏡頭,女主持丘紫薇疑未知被再入鏡,即時嚇窒兼手指指。片段即時在網上瘋傳。

...
燒匯豐銀行獅子之後,靈異事件開始出現🥶

菜乾田依家有得做財經節目算好啦......
好過做埋晒D變態,低能既角色丫.....

引用:
原帖由 lpj88 於 2020-2-14 12:04 AM 發表
真系唔怪得之當年話佢電台10萬一個月冇得撈, 去TVB得7千一個月.
鬼叫佢打女人咩.....

司徒法癲、零玲姐,快啲出嚟作故仔啦

引用:
原帖由 sowina 於 2020-2-13 11:47 PM 發表

蔡康年個災難級主持真係睇十次笑十次....
唔開心時睇一流...
好專業,佢自己忍到唔笑

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]