• 瀏覽: 32,036
  • 回覆: 368
  • 追帖: 5
+2
武漢肺炎疫情席捲港澳,在澳門,經濟財政司司長李偉農宣布新一輪經濟政策,焦點是疫情過後,向每名居民發放電子消費券3000元,消費券必須於澳門消費,限定3個月內使用。當局盼可助提振消費,並擴大內需。 除此

如果777話香港行前三步,隔離岸已經行前三條街😩,雖然唔知幾時先係疫情之後,但係起碼可以穩定民心,派消費券,巿民會了解疫情之後ge 難關有咩野可以幫到自己,個心會定d, 岩岩睇佢地發佈會,其實除左防疫之外,總有好多民生措施,我其實唔介意777炒,但條粉皮炒都廢是🤬例如補貼水電費,減職業稅,免住宅房屋稅😅澳政府已經派左三輪口罩,可能已經採購唔到口罩,澳門政府係內地設口罩生產線,並承諾可以提供第四輪口罩😷,點解澳門政府有咁多驚喜?7婆有咁多驚嚇🙀

新聞來源連結:
https://topick.hket.com/article/2563809/【武漢肺炎】澳門宣布:疫情過後向每名居民派電子消費券3千元 ?mtc=10012

大澳門手起刀落,果斷爽快, 問題未出現就先安排。。。小香港'小婦人。。

澳門人真幸福

如果林鄭照做,犯民黃絲就會話收買人心,之後大叫五大訴求,缺一不

引用:
原帖由 光棍man 於 2020-2-13 06:18 PM 發表
如果林鄭照做,犯民黃絲就會話收買人心,之後大叫五大訴求,缺一不可
如果如果,咁多如果乜都唔好做囉好唔好?

澳門人來吼一句:這屆政府行呀,讚讚讚

引用:
原帖由 Morningsky 於 2020-2-13 06:24 PM 發表

如果如果,咁多如果乜都唔好做囉好唔好?
唔做唔會錯

引用:
原帖由 rubyian1030 於 2020-2-13 05:49 PM 發表
武漢肺炎疫情席捲港澳,在澳門,經濟財政司司長李偉農宣布新一輪經濟政策,焦點是疫情過後,向每名居民發放電子消費券3000元,消費券必須於澳門消費,限定3個月內使用。當局盼可助提振消費,並擴大內需。 除此

如果777話香港行前三步,隔離岸已經行前三條街😩,雖然唔知幾時先係疫情之後,但係起碼可以穩定民心,派消費券,巿民會了解疫情之後ge 難關有咩野可以幫到自己,個心會定d, 岩岩睇佢地發佈會, ...
香港消費券概念有冇得炒

點解香港1蚊都冇,充增支付寶都好

引用:
原帖由 rubyian1030 於 2020-2-13 05:49 PM 發表

如果777話香港行前三步,隔離岸已經行前三條街😩,雖然唔知幾時先係疫情之後,但係起碼可以穩定民心,派消費券,巿民會了解疫情之後ge 難關有咩野可以幫到自己,個心會定d, 岩岩睇佢地發佈會, ...
香港幸福啲。
可以堵路,放火,燒人。

3000消費券買到好多野了....

引用:
原帖由 虎影俠 於 2020-2-13 06:43 PM 發表
點解香港1蚊都冇,充增支付寶都好
問下陳謬波呢條契弟啦
順便幫我問埋佢有冇賓周

引用:
原帖由 LEE1989 於 2020-2-13 06:45 PM 發表
3000消費券買到好多野了....
換籌碼, 刺激賭場得唔得?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]